Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:14
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam u tren oka

JESTE LI KANDIDAT?

Ako ste se zatekli u situaciji iz koje ne vidite izlaz možete prestati tražiti i pročitajte nekoliko narednih redaka. Možda baš ovdje pronađete rješenje svojih problema. Radi se o kratkoročnim nenamjenskim brzim zajmovima malih iznosa – do 4000 EUR uz rok otplate do 5 mjeseci.

Novac se isplaćuje na Vaš račun i u tom trenu on je samo Vaš. Raspolažite s njime po vlastitoj volji. Nas ne zanima na koji način ćete upotrijebiti ovu pozajmicu. Možda ćete je čak i upotrijebiti za neko putovanje koje bez ove opcije ne bi bilo moguće. Izbor je na Vama.

NENAMJENSKI BRZI ZAJAM U TREN OKA

Sada napokon možete odahnuti. S nama nema sitnog tiska, nema rasipanja vašeg teško stečenog novca. Poštujemo Vas kao klijenta i u skladu s time tretiramo Vas i Vaš novac. Još prije podizanja zajma biti ćete informirani u tančine o svakom trošku i odmah ćete znati koliki je konačni iznos koji je potrebno vratiti.

KAKO NAS KONTAKTIRATI

Posjedujete sve potrebne informacije, znate koji iznos je potrebno vratiti i znate da će Vam novac biti isplaćen na račun već sljedećeg dana. Ostaje Vam samo da nas kontaktirate. Brzi zajmovi biti će vam isplačeni direktno na vaš račun u banci. To možete učiniti na nekoliko načina. Nalazite li se upravo blizu računala do nas možete doći ispunjavanjem online molbe, a ako vam je pak draža mobilna komunikacija isto možete učiniti i putem SMS poruke. U najbržem mogućem roku preuzet će Vas jedan od naših agenata i osigurati da transakcija prođe brzo i glatko. Stoga ne očajavajte već nam se obratite s punim povjerenjem.

Prijava u 5 minuta, isplata već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije.

Brzi zajam – nikad lakše do brzog novca

Da li vam je pod hitno potreban novac, a nemate nikoga od koga biste mogli posuditi novac? Želite brzo doći do novca, ali niste spremni za duge otplate? Onda su za vas idealni brzi zajmovi. Brzi zajam je najbolje rješenje za manje financijske probleme koje su vas zahvatile u nezgodnom trenutku. Izdaju se u manjim iznosima te na kratki vremenski rok otplate, što ga čini odličnom solucijom za sve koji nisu spremni za duga otplaćivanja. Uz jednostavan proceduru sklapanja ugovara te minimalna količina potrebne dokumentacije, brzi zajmovi vam osiguravaju novac kada vam najviše treba.

Brzi zajam – jednostavan proces sklapanja ugovora

Često se zna dogoditi da nam ponestane novca onda kada to najmanje želimo. Iznenadni troškovi nas mogu zahvatiti bilo kada i bilo gdje, stoga je bitno imati spremno rješenje za takve slučajeve. Brzi zajam vam omogućuje brzu i jednostavnu soluciju kako biste što prije sanirali bilo kakve manje financijske poteškoće. Mnogima od nas je posljednja opcija da nekoga pitamo za posudbu novca, stoga vam brzi zajmovi omogućuju sigurnu i diskretnu alternativu bez da se zadužujete kod vaše obitelji ili prijatelja.

Brzi zajam – brza isplata novca na vaš tekući račun

Brzi zajam je dostupan za sve punoljetne građane koji imaju otvoren tekući račun u svojo banci na kojemu redovito primaju svoje plaće odnosno mirovine. Bitno je napomenuti da vaš račun ne smije biti niti zaštićen niti blokiran jer u tom slučaju isplata brzoga zajma nije moguća. Brze zajmove možete ugovoriti online bez potrebe odlaska u poslovnicu banke ili kreditne kuće. Procedura traje maksimalno 15 minuta. Sve što trebate napraviti je ispuniti njihov obrazac za prijavu te im poslati skenove dokumenata koje zahtijevaju. Što se tiče dokumentacije koja će vam biti potrebna za sklapanje ugovora, trebati će vam samo dvije stvari, osobna iskaznica te kartica od vašega tekućeg računa. Po završetku proces, u najkraćem vremenskom roku će vam se javiti bankar te vas obavijestiti o ishodu vašeg zahtjeva. Pri uspješnom odobrenju će vam se zajam isplatiti na vaš tekući račun istoga dana.

Brzi zajam – najbrže rješenje za hitne slučajeve

Brzi zajam je idealna solucija koja vam može uvelike pomoći u rješavanju manjih financijskih problema kao što su neplaćeni računi, servis automobila ili plaćanje školarine. Možete ga zatražiti bilo kada i bilo gdje, te ga primijeniti za bilo koju namjenu. Proces sklapanja ugovora je vrlo jednostavan, te po odobrenju zajma možete očekivati isplatu već za 15 minuta. Ukoliko se vi trenutno nalazite u takvoj situaciji gdje vam pod hitno treba novac, onda vam toplo preporučamo brze zajmove.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (608 ocjena)