Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:27
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit za refinanciranje

Kredit za refinanciranje, način da više kredita objedinite u jedno jedino dugovanje

Bila su vremena kada se moglo uzimati više kredita i sada ste u situaciji rascjepkanih otplata, a trebate novi kredit, koji nikako ne možete dobiti jer po novim propisima sa postojećim kreditima koje otplaćujete, vi trenutno niste kreditno sposobni. Kredit za refinanciranje je način da više kredita objedinite u jedno jedino dugovanje, što zapravo znači da iz novog kredita zatvarate sva postojeća dugovanja, ostane vam dovoljno novca za ono zbog čega ste i trebali novi kredit i plaćate jednu, jedinstvenu mjesečnu ratu otplate kredita. Naravno, postojeći krediti moraju biti već u nekom postotku otplaćeni da bi se moglo napraviti isplativo reprogramiranje. Svodi se na to da ažurni platiše uvijek mogu dobiti novi kredit u izvanrednim situacijama. Kredit za refinanciranje i svi uvjeti reprogramiranja postojećih dugovanja su dobro i detaljno objašnjeni na službenim web stranicama, a vaš kreditni savjetnik će vam pomoći da dođete do novog kredita pod najpovoljnijim i najprihvatljivijim uvjetima.

Kredit za refinanciranje, pravo vrijeme i prihvatljivi uvjeti reprogramiranja

Kolikogod vam hitno trebao novi kredit o nekim stvarima trebate voditi računa, da bi vam reprogramiranje bilo isplativo i prihvatljivo. Kredit za refinanciranje, o postotku otplaćenih dugova ovisi kada je pravo vrijeme, o kamatama pod kojima se reprogram provodi ovisi jesu li to povoljni i prihvatljivi uvjeti reprogramiranja. Zato dobro proučite uvjete za objedivanje dugova. Zatražite izračun reprograma i iztačun novog kredita kojim ćete zatvoriti stara dugovanja, morate znati koliko novog kredita dobivate na ruke i hoće li vam to biti dovoljno za rješavanje novonastalih problema zbog kojih i tražite reprogram. Kredit za refinanciranje, uvjeti reprogramiranja ovise o vrsti kredita koji zatvarate, jer su drugačije kamate reprograma za stambene i hipotekarne kredite, a drugačije za gotovinske kredite, što opet ovisi o tome zatvarate li kratkoročne, srednjeročne ili dugoročne kredite. O puno detalja trebate voditi računa prije nego što zatražite novi, reprogramirani kredit, zato se dobro informirajte prije nego što takav kredit zatražite.

Kredit za refinanciranje, mogu li blokirani građani dobiti reprogramirani kredit

Ova vrsta kreditiranja je pomogla mnogim blokiranim građanima da izađu iz blokade i nastave sa normalnim životom. Naime, blokirani obično imaju šarenu situaciju jer plaćaju potraživanja vrlo različitih ovrhovoditelja, plin, struja, voda, čistoća, komunalne usluge i tako dalje. O iznosu sveukupnog duga koji trebate zatvoriti ovisi da li trebate zalog ili neku drugu garanciju ili se refinanciranje može realizirati bez zaloga. Kredit za refinanciranje dakle ne samo da mogu dobiti blokirani građani, nego je to često jedini način da zatvore sveukupna rascjepkana dugovanja i prestanu plaćati redovne kamate, zatezne kamate, odvjetničke i sudske naknade i tko zna što još i počnu slobodno disati. Kredit za refinanciranje u svrhu zatvaranja nakupljenih različitih ovrha je možda jedini način da ponovo uspostavite kontrolu nad svojim tekućim ili žiroračunom i da u njega više ne zahvaćaju svi koji ga se mogu domoći. To reprogramiranje vam na neki način vraća ljudsko dostojanstvo građanina koji opet slobodno gospodari i raspolaže svojim novcem.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (585 ocjena)