Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi kredit u samo nekoliko minuta. Moguće je!

KOME SU NAMIJENJENI?

Troškovi se slijevaju sa svih strana dok novac samo kapa. Svakodnevno vas u poštanskom sandučiću dočeka neki novi račun i osjetite grč pri otvaranju. Znate da je plaća još daleko na horizontu. Preživjeti preostalu trećinu mjeseca do tada postaje pothvat dostojan glazbe iz Nemoguće misije.

Ako Vam se ovo učinilo poznatim tada su brzi kredit namijenjeni upravo Vama. Slobodno nam se obratite kako bi dogovorili nenamjenski kredit malog iznosa do 4000 EUR.

OPREZNO S BRZIM KREDITIMA

Jasno je da osjećate nelagodu kada morate posuditi novac na ovaj način. Vjerojatno ste na dnevnoj bazi u tramvajima i na ulici zatrpani letcima o brzim ili instant-kreditima i već ste nekoliko puta razmišljali o prihvaćanju neke od ponuda ali ste osjećali nepovjerenje. U ovom slučaju razloga za brigu nema. Posjedujemo višegodišnje iskustvo i tretiramo svoje klijente i njihov novac s poštovanjem. Naporno ste radili za njega i zaslužujete dobiti najbolje.

Možda ste čuli o lošim iskustvima ili raznim skrivenim naknadama kojima se na kraju višestruko povećavaju kamate. Možete odahnuti. Kod nas nema sitnog tiska ni ikakvih iracionalnih i nepotrebnih naknada kako biste napunili džep nekom drugom. Mi smo ovdje za Vas i još prije same pozajmice imat ćete sve potrebne podatke o točnom iznosu koji je potrebno vratiti.

KAKO DO NAS

Dakle ako ste proučili sve opcije, informirali se o brzom kreditu, izračunali iznos koji morate vratiti i nakon promišljanja zaključili da je nužno poduzeti ovaj korak, možete nas sa punim povjerenjem kontaktirati na nekoliko načina i odmah ćemo se pobrinuti za Vaše potrebe. Isplata na Vašem računu biti će vidljiva već u roku od 24 sata, bez puno komplikacija i pitanja, bez nepotrebnih zavrzlama i suvišnih pitanja.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (611 ocjena)