Koji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 12 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,89%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Nenamjenski krediti

Nenamjenski krediti do 10000 kuna za kreditno sposobne osobe. Što to znači? Zatreba li vam hitno novac u gotovini možete nam se obratiti kako bi ste dobili isplatu na svoj tekući račun. Kada dođe do toga da trebate platiti račune lako je ako imate novac pored sebe, no što kada su troškovi puno veći od vaših primanja? Nenamjenski krediti idealno su rješenje i usluga kod koje klijent dobiva novac u kunama i gotovini te s njim raspolaže onako kako on to želi.

Kao i kod svih drugih usluga tako i nenamjenski krediti dolaze s određenim troškovima uračunatima u mjesečnu ratu vračanja kredita što ovisi o konačnom iznosu koji želite zatražiti. Nenamjenski krediti mogu se zatražiti s maksimalnim iznosom do 10000 kuna. Ova je usluga kao dobra za klijente kojima je novac potreban što prije jer isplatu nenamjenskih kredita možemo izvršiti već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije.

Koliko puta vam se dogodio trošak na početku mjeseca, pokvarila vam se perilica, suđerica, bojler, automobil ili imate stare račune za vodu, plin i struju? Riješite takve probleme uz nenamjenski kredit bez da odlazite u banku. Znajući kako će vas tamo glatko odbiti zbog minusa na računu ili već podignut kredita koji je još aktivan, kod nas takvih problema nećete imati.

Nenamjenski krediti uz minimalne uvjete

Uz minimalne uvijete i osnovnu dokumentaciju do nenamjenskih kredita u jednom danu.

Korisnici vrlo rado koriste ovakve usluge i odlučuju se na online nenamjenske kredite iz razloga što vam je privatnost garantirana. U slučaju da ostanete bez novaca pitati rodbinu ili prijatelje da vam posude može biti vrlo škakljivo. Znajući da ćete morati odgovarati na pitanja, čak ponekad i vrlo neugodna nitko ne želi dodatan teret i nervozu. Mi informacije o svojim klijentima ne dijelimo drugima, niti postavljamo privatna pitanja koja će izazvati kod klijenta nelagodu.

Kratkoročni nenamjenski krediti

Nenamjenski krediti su kratkoročni krediti osmišljeni posebno da vam omoguće brzi pristup novcu. Ovi krediti također su poznati kao usluga kod koje su svi troškovi vrlo transparentni i vidljivi u naprijed.

Ljudi obično koriste nenamjenske kredite dok ne dobiju slijedeću plaču. Na tržištu su dostupne razne vrste nenamjenskih kredita i sličnih usluga financiranja koje možete koristiti putem interneta. Kako bi smo zadovoljili sve potrebe klijenta redovito širimo našu paletu usluga pružajući vam mogućnost odabira prema vašim mogućnostima i potrebama.

Nenamjenski krediti mogu biti važni

Nenamjenski krediti mogu biti važan financijski izvor u periodu dok čekate svoju plaču. Ovi krediti su obično odobreni u roku od 15-ak minuta od dostave potpisane dokumentacije. Onog trenutka kada vam je novac isplaćen na tekući račun s njim možete raspolagati po svojoj volji. Vratite li novac u predviđenom roku, na naše usluge možete računati i u budućnosti, uvijek kada će za to biti potrebe. Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite se u naše profesionalno i pouzdano poslovanje.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (611 ocjena)