Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 12.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Nenamjenski krediti

Nenamjenski krediti do 4000 EUR za kreditno sposobne osobe. Što to znači? Zatreba li vam hitno novac u gotovini možete nam se obratiti kako bi ste dobili isplatu na svoj tekući račun. Kada dođe do toga da trebate platiti račune lako je ako imate novac pored sebe, no što kada su troškovi puno veći od vaših primanja? Nenamjenski krediti idealno su rješenje i usluga kod koje klijent dobiva novac u eurima i gotovini te s njim raspolaže onako kako on to želi.

Kao i kod svih drugih usluga tako i nenamjenski krediti dolaze s određenim troškovima uračunatima u mjesečnu ratu vračanja kredita što ovisi o konačnom iznosu koji želite zatražiti. Nenamjenski krediti mogu se zatražiti s maksimalnim iznosom do 4000 EUR. Ova je usluga kao dobra za klijente kojima je novac potreban što prije jer isplatu nenamjenskih kredita možemo izvršiti već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije.

Koliko puta vam se dogodio trošak na početku mjeseca, pokvarila vam se perilica, suđerica, bojler, automobil ili imate stare račune za vodu, plin i struju? Riješite takve probleme uz nenamjenski kredit bez da odlazite u banku. Znajući kako će vas tamo glatko odbiti zbog minusa na računu ili već podignut kredita koji je još aktivan, kod nas takvih problema nećete imati.

Nenamjenski krediti uz minimalne uvjete

Uz minimalne uvijete i osnovnu dokumentaciju do nenamjenskih kredita u jednom danu.

Korisnici vrlo rado koriste ovakve usluge i odlučuju se na online nenamjenske kredite iz razloga što vam je privatnost garantirana. U slučaju da ostanete bez novaca pitati rodbinu ili prijatelje da vam posude može biti vrlo škakljivo. Znajući da ćete morati odgovarati na pitanja, čak ponekad i vrlo neugodna nitko ne želi dodatan teret i nervozu. Mi informacije o svojim klijentima ne dijelimo drugima, niti postavljamo privatna pitanja koja će izazvati kod klijenta nelagodu.

Kratkoročni nenamjenski krediti

Nenamjenski krediti su kratkoročni krediti osmišljeni posebno da vam omoguće brzi pristup novcu. Ovi krediti također su poznati kao usluga kod koje su svi troškovi vrlo transparentni i vidljivi u naprijed.

Ljudi obično koriste nenamjenske kredite dok ne dobiju slijedeću plaču. Na tržištu su dostupne razne vrste nenamjenskih kredita i sličnih usluga financiranja koje možete koristiti putem interneta. Kako bi smo zadovoljili sve potrebe klijenta redovito širimo našu paletu usluga pružajući vam mogućnost odabira prema vašim mogućnostima i potrebama.

Nenamjenski krediti mogu biti važni

Nenamjenski krediti mogu biti važan financijski izvor u periodu dok čekate svoju plaču. Ovi krediti su obično odobreni u roku od 15-ak minuta od dostave potpisane dokumentacije. Onog trenutka kada vam je novac isplaćen na tekući račun s njim možete raspolagati po svojoj volji. Vratite li novac u predviđenom roku, na naše usluge možete računati i u budućnosti, uvijek kada će za to biti potrebe. Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite se u naše profesionalno i pouzdano poslovanje.

Nenamjenski krediti – vaš najbolji financijski spas

Zadnjih desetak godina masivno je porastao interes za kreditima, pogotovo nenamjenskim kreditima koji omogućuju svojim korisnicima da ih primijene u bilo koju svrhu. Životni troškovi su naglo porasli, te mnogim ljudima njihova plaća nije dovoljna da pokrije sve mjesečne troškove. Upravo zbog toga, većina njih se odlučuje za alternativnom solucijom da brzo dođu do dodatnih sredstava. Nenamjenski krediti vam je najbrže i najsigurnije rješenje kada vam hitno treba novac, a nemate ikoga od koga biste mogli posuditi.

Nenamjenski krediti – idealna solucija za sve vaše potrebe

Nenamjenski krediti, kao što mu i samo njegovo ime sugerira, nema posebnu namjenu, stoga ga čini idealnim jer klijent može koristiti novac na što god da on želi. Možete svotu novca upotrijebiti za rješavanje popravaka u vašoj kući, kupovina novih kućanskih uređaja, servis vašega automobila, plaćanje vjenčanja ili pak egzotičnog putovanja s vašom obitelji, ujedno kredit možete koristiti kako bi si poboljšali vašu financijsku stabilnost u vašemu kućanstvu. Nenamjenski kredit može vas zaista spasiti kada vam je najgore, zato se mnogi odluče za ovu vrstu kredita.

Nenamjenski krediti – možete ih zatražiti i online

Nenamjenski krediti su dostupni i kod banki i kod kreditnih kuća. U zadnje vrijeme mnoge banke su uvele opciju da možete svoj kredit zatražiti online preko njihovih web stranica. Dok pak s druge strane kreditne kuće vam omogućuju da sklopite ugovor za nenamjenski kredit preko interneta bez potrebe odlaska u samu poslovnicu. Više ne morate hodočastiti po bankama i sakupljati hrpu bespotrebne papirologije. Cijeli proces ugovaranja kredita je pojednostavljen, dok je dokumentacija minimalna. Kada se nalazite u stresnoj situaciji zadnja stvar koja vam treba je još jedan izvor stresa, kao što procedura ugovaranja kredita u banki zna biti vrlo stresna. Krediti se odobravaju brzo, a isplatu možete očekivati u najkraćem mogućem roku. Mnogim ljudima je krucijalno da što prije dobiju isplatu kako bi što prije mogli koristiti novac.

Nenamjenski krediti – za nenadane troškove i realizaciju vaših ideja

Je li se i vama kada dogodilo da ste se našli u jednoj neugodnoj situaciji gdje niste znali kako ćete platiti sve račune za koje znate da ne mogu dugo čekati? Da li vam se dogodio nenadani trošak, a nemate u tom trenutku potrebne financije kako biste ga sanirali što prije? Uz nenamjenski kredit moći ćete riješiti svaki vaš problem i svaku situaciju u kojoj vam treba dodatnih sredstava. Ukoliko se trenutno nalazite u neugodnoj, financijskoj situaciji gdje vam pod hitno treba dodatan  novac, za vas su idealna solucija nenamjenski krediti.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (611 ocjena)