Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice za nezaposlene

Pozajmice za nezaposlene – pozajmice za sve vaše potrebe

Svatko od nas se može pronaći u teškoj situaciji gdje jedva sklapate kraj s krajem, bilo da ste zaposlenik, umirovljenik ili pak nezaposleni. Nekada sama plaća ili mirovina nije dostatna da pokrije sve životne troškove, no još teže je nezaposlenima koji nemaju redovne prihode. Pozajmice uglavnom mogu dobiti građani koji su ili zaposleni ili su u mirovini te imaju redovna mjesečna primanja u formi plaće ili mirovine. No, od sada postoje i pozajmice za nezaposlene koje daju mogućnost nezaposlenima da dobiju zajam kada im zaista treba.

Pozajmice za nezaposlene – brz i siguran način do novca kada vam najviše treba

Pozajmice za nezaposlene su idealna solucija za nezaposlene kojima je potreban dodatni novac kako bi pokrili neke važne troškove u životu. Mogu ih koristiti za pokrivanje neočekivanog troška, financiranje popravak u kući ili automobilu ili kako bi si poboljšali financijsku stabilnost u svome kućanstvu. Način na koji vam mogu omogućiti pozajmicu za nezaposlene je na temelju vaše kreditne sposobnosti koja se sastoji od kreditne povijesti i vaših mjesečnih prihoda. Ukoliko tokom vaše kreditne povijesti ste uredno plaćali uplate na vrijeme to vam može uvelike pomoći pri dobivaju pozajmice. Što se tiče prihoda, kao nezaposleni možete se prijaviti za pozajmicu ukoliko imate alternativni izvor prihoda koji može biti mirovinski fond, naknada za nezaposlenost, ušteđevina, socijalna pomoć, alimentacija, nasljedstvo, prihod za zaposlenje ili ugovor o radu, prihod supružnika ili partnera, te ostale varijacije prihoda koja možete izvući iz najma, socijalnog osiguranja i slično. Možete povećati svoje šanse za odobrenjem ako dodatno poboljšate svoju kreditnu sposobnost sa jamcem ili sudužnikom te zalogom.

Pozajmice za nezaposlene – zatražite svoj zajam online

Pozajmice za nezaposlene su omogućili tisućama ljudima koji nemaju posao, a treba im dodatni novac kako bi pokrili neke iznenadne troškove koji su ih zahvatili u nezgodnom momentu. Mogu ih ugovoriti svi nezaposleni građani koji imaju dobru kreditnu povijest te neki alternativni izvor prihoda. Pozajmice za nezaposlene se mogu ugovoriti putem interneta na način da ispunite jednostavni online obrazac s vašim osobnim podacima te im dodatno dostavite svu potrebnu dokumenbfaciju na njihov email, te na kraju odredite koji vam iznos zajma je potreban te odredite samo vremenski period otplate koji vam najviše odgovara. Nakon što se završili s procedurom, dobiti ćete uskoro povratne informacije o odobrenju vaše pozajmice. Po odobrenju zajma, možete očekivati uplatu na vaš račun u najkraćem vremenskom roku. Ukoliko ste vi trenutno nezaposleni, a imate trošak koji morate u što kraćem periodu sanirati, onda su za vas pozajmice idealan solucija.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (691 ocjena)