Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Mini pozajmice

Mini pozajmice pomoći će Vam u nenadanim situacijama!

Krediti i pozajmice potrebni su nam uvijek – koristimo ih radi ostvarenja svojih planova: bili ti planovi nova kuća ili novi biznis. Krediti i pozajmice pomoći će isto tako i kada trebamo dodatan euro više radi neplanirah troškova taj mjesec. Mini pozajmice i mini krediti pomoći će i kad treba djeci platiti maturalac, roditeljima adaptirati kupaonu ili platiti servis na autu. Mini pozajmice danas su in, a ljudi ih uzimaju iz više razloga: prvi razlog je svakako nužda u situacijama kada trebamo dodatan euro više, a nemamo drugih izvora. To su obično ti neplanirani troškovi. Mini krediti i pozajmice uzimaju se često jer su u pitanju male svote novaca koje ne stavljaju klijenta i neki rizičan i stresan rok otplate. Ovakvi krediti i pozajmice mogu se primjeniti na sto različitih stvari, a ukoliko je i Vama potreban kredit ovakvih veličina, svakako se odlučite na njega i osigurajte svoja sredstva već danas!

Mini pozajmice za svaku primjenu!

Mini pozajmice možete iskoristiti kako god Vi želite. One Vam mogu pomoći u otplati nekih dugova, a mogu Vam biti i dodatno sredstvo za financiranje neke ideje. Mogu Vam poslužiti i za razonodu jednako kao i za posao. MIni pozajmice možete uzeti kako biste organizirali vjenčanje, kako biste otputovali, da biste želi kupili nešto lijepo za specijalnu priliku, da biste mužu kupili nešto što želi već dugo. Pozajmite novac kako biste platili djeci maturalce, vozačke škole ili maturalne večere. Trošite ga kako biste platili neki daleko izlet. Puno je načina kako se mogu potrošiti novci i sigurni smo da Vam nismo potrebni mi kako bismo Vam rekli kako da potrošite taj novac. Vi znate najbolje za što Vam treba. No, kad Vam već treba, zašto ne biste svoj novac osigurali brzo sigurno i jednostavno, a ne čekali u bankama tjednima kako biste osigurali dodatna sredstva. Sada to napravite puno puno brže!

Mini pozajmice nabavite lako i bez komplikacija!

Mini pozajmice ostvaruju se lako jer sve što trebate napraviti je odrediti visinu pozajmice i rok otplate. Dopunite još s Vašim podatcima i pričekajte na odobrenje pozajmice. Novac ćete vidjeti na svome računu već u tekućem satu, a to znači da ćete isti dan kad ste poslali zahtjev za pozajmicom, taj novac moći početi trošiti. Odlučite se na mini pozajmice koje su novi oblik brzog kreditiranja na malo – one izbjegavaju nedostatke klasičnog kreditiranja u vidu dugih čekanja, a isto tako ne skrivaju se iza ovih pozajmica nikakve dodatne naknade i provizije. Osigurajte svoja dodatna sredstva lako, no više od toga brzo – imajte novac na računu već danas i iskoristite ga kako ste i naumili. Odlučite za novi oblik kreditiranja i shvatit ćete da su krediti i pozajmice puno jednostavniji kada se uzimaju putem malih kreditnih kuća. Nabavite sve što Vam treba, otplatite svoje dugove i zaboravite na ikakva čekanja u bankama.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (676 ocjena)