Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice na korak do Vas

BRZE POZAJMICE LAKO OSTVARIVE

Napokon ste spremni krenuti prema naprijed i zaboraviti na sve probleme koji su vas dosad ograničavali. To je moguće jer ćete uz naše brze pozajmice imati više vremena na raspolaganju za sve ono što ste htjeli napraviti, a dosad niste mogli jer vas je nedostatak novca sprječavao. Brze pozajmice su sada lako ostvarive, bez čekanja i živciranja.

BRZA POZAJMICA NA KORAK DO VAS

Slogan naše tvrtke je brzo, učinkovito i efikasno. Možda nismo najjeftiniji, ali svojim korisnicima nudimo najbržu uslugu bez puno papirologije. Odlučite li se za naše usluge svoje novčane probleme možete zaboraviti i napokon krenuti prema naprijed.

Koliko brzo auti mogu voziti po autocesti tako brzo Vam možemo pomoći i osigurati brzu pozajmicu. Kompletnu uslugu možete dobiti preko interneta ili SMS-a. Od vas se samo traže vjerodostojni podaci i ispunjavanje molbe koja se nalazi na našem web portalu. Mi djelujemo na svakom koraku.

KONTAKTIRAJTE NAS JEDNOSTAVNO

Poznati smo tome što smo lako dostupni i što Vam želimo olakšati pristup kako bi što prije dobili željenu uslugu i riješili svoj problem. Kontaktirajte nas jednostavno

Česta pitanja za brze pozajmice

Kako se prijaviti za brze pozajmice?

Brze pozajmice i brzi kredit možete dobiti uz osnovnu dokumentaciju bez dodatne papirologije, Na našoj stranici putem kalkulatora odredite iznos novca koji vam je potreban te pratite sljedeće korake. Prijava traje samo 5 minuta.

Što su brze pozajmice?

Brze pozajmice su kratkoročna posudba novca koja se isplačuje direktno na vaš tekući račun. Za prijavu nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnog bilježnika. Trebate li hitno novac, brza pozajmica može biti vaše financijsko rješenje. Uz pozajmice tu su i online krediti, te zajmovi koji su dizajnirani tako da ih dobijete što prije.

Zašto brze pozajmice preko nas?

Među vodećima smo u regiji kada su u pitanju mikro krediti, pozajmice, zajmovi i ostale kratkoročne usluge financiranja. Dugogodišnje iskustvo u online financiranju svrstalo nas je u lidere ovoga poslovanja. To su prepoznali i mnogobrojni zadovoljni korisnici koji nam se rado ponovno vraćaju.

Brze pozajmice – savršeno rješenje za hitne slučajeve

Da li ste se ikada našli u lošoj financijskoj situaciji u kojem niste vidjeli svijetlo na kraju tunela? Da li imate trenutno neke probleme vezano uz financije, a nemate od nikoga za posuditi novac ili vam je neugodno pitati za pomoć? Imamo savršeno rješenje za vas u obliku brzih pozajmici. Brze pozajmice su vam kao mini krediti koje možete ugovoriti bilo kod svoje banke ili kreditne kuće. Radi se o manjim iznosima koje vraćate u kratkom vremenskom periodu, što ih čini idealnom opcijom za sve klijente koji nisu spremni za duga zaduženja kod banke.

Brze pozajmice – ugovorite svoju pozajmicu od bilo kuda

Za razliku od kredita koji se ugovara u poslovnici banke, brze pozajmice možete ugovoriti od doslovce bilo kuda i bilo kada. Možete poslati svoj zahtjev za pozajmicu dok ste na putu prema poslu, dok ispijete svoju kavu u kafiću ili iz udobnosti vašega doma. Sve što trebate napraviti kako biste dobili svoju brzu pozajmicu već danas je ispuniti obrazac za prijavu te poslati potrebnu dokumentaciju na njihov email ili faks. Nakon što vam odobre vašu pozajmicu, možete očekivati isplatu gotovine unutar 24 sata.

Brze pozajmice – isplata novca već za 15 minuta

Glavna prednost kod brzih pozajmici je sama činjenica što se novac isplaćuje brzo po njegovom odobrenju. Nakon što im pošaljete svoj zahtjev i svu dokumentaciju koja je potreban, u najkraćem mogućem roku će vam se javiti s povratnom informacijom. Nakon uspješnog odobrenja, uplatu na vašemu tekućem računu možete očekivati za 15 do 20 minuta! Mnogo ljudi kojima je hitno potreban novac se odlučuju za upravo ovakve pozajmice zbog njegovog jednostavnog procesa ugovaranja i brze isplate. Brze pozajmice su idealne za rješavanje nenadanih popravka na vašemu automobilu, pregledi kod doktora ili plaćanje prošlih dugovanja.

Brze pozajmice – dostupna za sve građane

Brze pozajmice su dostupne za sve građane koji su stariji od 18 godina koji su zaposleni ili umirovljeni. Jedini uvjet koji je bitan prilikom sklapanja ugovara za pozajmice je da morate imati u svojoj banci otvoren tekući račun na kojemu uredno svaki mjesec primate svoju plaću ili mirovinu. Za razliku od ugovaranja kredita u banci, ovdje vam neće bit potrebna potvrda od vašeg poslodavca niti trebate jamca. Sve što će vam biti potrebno od dokumenata su vaša osobna iskaznica te kartica od tekućeg računa. Proces ugovaranja pozajmici je vrlo jednostavan, te se odobrenje dobiva vrlo brzo. Više nema posjeta banci kako biste dobili gotovinu kada vama treba, sada možete jednostavno preko interneta dobiti ju kada vam najviše treba.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (614 ocjena)