Koji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 12 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 12.08.2020 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,89%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice na korak do Vas

BRZE POZAJMICE LAKO OSTVARIVE

Napokon ste spremni krenuti prema naprijed i zaboraviti na sve probleme koji su vas dosad ograničavali. To je moguće jer ćete uz naše brze pozajmice imati više vremena na raspolaganju za sve ono što ste htjeli napraviti, a dosad niste mogli jer vas je nedostatak novca sprječavao. Brze pozajmice su sada lako ostvarive, bez čekanja i živciranja.

BRZA POZAJMICA NA KORAK DO VAS

Slogan naše tvrtke je brzo, učinkovito i efikasno. Možda nismo najjeftiniji, ali svojim korisnicima nudimo najbržu uslugu bez puno papirologije. Odlučite li se za naše usluge svoje novčane probleme možete zaboraviti i napokon krenuti prema naprijed.

Koliko brzo auti mogu voziti po autocesti tako brzo Vam možemo pomoći i osigurati brzu pozajmicu. Kompletnu uslugu možete dobiti preko interneta ili SMS-a. Od vas se samo traže vjerodostojni podaci i ispunjavanje molbe koja se nalazi na našem web portalu. Mi djelujemo na svakom koraku.

KONTAKTIRAJTE NAS JEDNOSTAVNO

Poznati smo tome što smo lako dostupni i što Vam želimo olakšati pristup kako bi što prije dobili željenu uslugu i riješili svoj problem. Kontaktirajte nas jednostavno

Česta pitanja za brze pozajmice

Kako se prijaviti za brze pozajmice?

Brze pozajmice i brzi kredit možete dobiti uz osnovnu dokumentaciju bez dodatne papirologije, Na našoj stranici putem kalkulatora odredite iznos novca koji vam je potreban te pratite sljedeće korake. Prijava traje samo 5 minuta.

Što su brze pozajmice?

Brze pozajmice su kratkoročna posudba novca koja se isplačuje direktno na vaš tekući račun. Za prijavu nisu potrebne ovjere poslodavca niti javnog bilježnika. Trebate li hitno novac, brza pozajmica može biti vaše financijsko rješenje. Uz pozajmice tu su i online krediti, te zajmovi koji su dizajnirani tako da ih dobijete što prije.

Zašto brze pozajmice preko nas?

Među vodećima smo u regiji kada su u pitanju mikro krediti, pozajmice, zajmovi i ostale kratkoročne usluge financiranja. Dugogodišnje iskustvo u online financiranju svrstalo nas je u lidere ovoga poslovanja. To su prepoznali i mnogobrojni zadovoljni korisnici koji nam se rado ponovno vraćaju.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (614 ocjena)