Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:22
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Mikro krediti

MIKRO KREDITI ONLINE

Financijski problemi sve se više nagomilavaju i vrijeme je da nešto poduzmete. Troškovi dolaze sa svih strana, a skoro svaki dan vas dočeka čestitka u obliku novog računa. Ne možete, a da ne osjetite grč u želucu jer do plaće ima još puno. Rješenje dolazi u obliku instant mikro kredita.

MIKRO KREDITI ZA VAS

Mi smo poznata tvrtka koja radi na tome da vam osigura kratkoročne mikro kredite uz pomoć mobilnog telefona  kreditno sposobnim klijentima, koji uz navršenih 18 godina života moraju imati i hrvatsko državljanstvo te stalno prebivalište u Hrvatskoj.

Naši zajmovi postoje kako bi mogli pomoći svima kojima imaju kratkotrajne financijske poteškoće. Postupak prijave je povjerljiv i za Vas potpuno siguran. Naš cilj je da Vam pomognemo i pružimo sigurnu aplikaciju za zajam s kojom ćete uspješno doći do dobivanja zajma.

Mi smo tu da Vam pomognemo kako bi odabrali pravi iznos za kredit te rok otplate prilagođen vama. Dobro je što ćete na raspolaganju imati i fleksibilni sustav otplate tako da traženi iznos zajma možete vratiti i ranije, ako Vam to odgovara.

PONUDA KREDITA

Nudimo Vam brze kredite za tražene iznose do 4000 EUR.

Naša usluga mobilnog zajma je jedinstvena i praktična, jer se već postojeći korisnici mogu prijaviti putem SMS-a preko svojih mobilnih telefona ili uz pomoć on-line aplikacije na računalu.  Nakon što ste prilikom prijave podnijeli točne podatke, Vaš postupak prijave može biti gotov za 15 minuta.

Mi vam nudimo najbrži izlaz iz financijskih poteškoća bez problema i komplikacija.

KAKO NAS KONTAKTIRATI

U slučaju da imate još pitanja ili vam nešto nije jasno slobodno nas kontaktirajte

 

         
Ocjena: 4.5 / 5 (661 ocjena)