Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:32
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako povećati svoju ušteđevinu

Kako se može povećati vlastita ušteđevina?

U današnjem dobu mnogi od nas se bore sa štednjom novca. Da li je zaista nemoguće uštedjeti nešto novaca danas? Istina je da su se troškovi života udvostručili i prihodi smanjili, no to ne znači da ne postoji prostor za štednju. Ušteđevina je relativno stran pojam mnogima od nas, ali nikada nije kasno da saznamo što ona zaista znači. Kako definirati ušteđevinu? Ušteđevina je rezervni novac koji koristimo za nenadane novčane troškove. Često se koristi za uređenja, medicinske troškove, godišnji, vjenčanja i slično.

Kako krenuti u štednju i kako povećati postojeću? Postoje razni savjeti za štednju, dok postojeću možemo povećati s većim ili promišljenijim ulaganjem. Plan za dobru štednju kreirati sami, ili odabrati prema unaprijed određenim planovima štednje u banci. Zašto je dobro štedjeti? Dodati novac uvijek dobro dođe, neovisno o tome gdje ćete ga potrošiti. Za dobru štednju nikada nije kasno, a vi ćete imati dodatnu novčanu sigurnost na koju se možete osloniti bez pomoći drugih.

Ušteđevina i kako krenuti štedjeti?

Kako bi vaša ušteđevina novca rasla, bitno je da napravite značajne promjene u svom svakodnevnom životu. Kako krenuti štedjeti? Evidentiranje potrošačkih navika – Ako želite povećati svoju ušteđevinu novca, morate krenuti voditi evidenciju svoje potrošnje. Ovo možete učiniti samostalno uz zapisivanje svojih troškova, ili možete skinuti aplikaciju koja vam omogućuje praćenje potrošnje. Prekinite nepotrebne pretplate – Neovisno o tome kakve pretplate imate, ako one stvaraju nepotreban trošak ili ako vas usmjeravaju na kupnju, prekinite ih!

Smanjite izlaske i nepotrebne troškove – U najveće nepotrebne troškove ubrajamo pića i jela vani. I dok je u redu priuštiti si kavu ili poneku sitnicu iz pekare, ukoliko je ovakav trošak svaki dan, gubite novac. Vaša ušteđevina se sastoji od novca kojeg ste uštedjeli, što znači da je riječ o novcu kojeg ste mogli potrošiti negdje ali niste. Ukoliko imate problema sa štednjom, tada uvijek možete istražiti opciju gdje otvarate trajni nalog u banci i gdje vam se novac automatski preusmjerava s isplate na račun za štednju.

Ušteđevina i dodatni savjeti za štednju

Često se misli kako je ušteđevina komplicirana i kako svi savjeti vezani za nju traže velika odricanja. Naravno, to tako ne mora biti. Kako krenuti štedjeti od najmanjih sitnica? Kupnja u dućanu – I dok vam je možda smiješno kada vidite da netko kupuje s popisom namirnica, zapravo je riječ o pametnom načinu uštede novaca. Popis nam pomaže da se fokusiramo na potrebitu kupovinu i da ne kupujemo ono što nam ne treba. Ovaj maleni ali jednostavan trik će vam nesvjesno uštedjeti novac. Jeftinija kupnja – Bilo da je riječ o namirnicama, odjeći, tehnici, namještaju, prije nego se odlučite na kupnju razmotrite više opcija. Pogledajte akcije, razmotrite popuste.

Što učiniti ako vam je novac potreban sad, ali ušteđevina nije dio vaših financija? Ako vam je hitno potreban novac i nemate ušteđevinu, tada se za dodatni novac možete obratiti raznim kreditnim agencijama koje nude brze opcije financiranja. Brza pozajmica je zadnjih godina najpopularniji način kako doći do brzog novca i riješiti sve nenadane financijske probleme. Brze pozajmice se izdaju prema potrebama klijenata, te se isplaćuju najkasnije u roku od 24 sata. Ovakav oblik pozajmice je dostupan za sve građane bez obzira na njihovu kreditnu sposobnost.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (698 ocjena)