Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 10.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti bez kreditne sposobnosti

Krediti bez kreditne sposobnosti, što je kreditna sposobnost

Možda vam krediti bez kreditne sposobnosti zvuči pomalo zbunjujuće, ali objasnit ćemo vam. Prvo moramo znati što je kreditna sposobnost? Kreditna sposobnost podrazumijeva vjerojatnost da ste vi kao klijent u mogućnosti podmirivati svoja dugovanja/kredit u određeno vrijeme. Zvuči jednostavno, ali nažalost nije. Kreditna sposobnost ovisi o jako puno faktora, od izračuna neopterećenog dijela vaše plaće do osobne procijene koje vrši bankar koji razgovara s vama vezano za kredit. Banke moraju provjeravati kreditnu sposobnost svojih klijenata, i to je često proces ocjenjivanja gdje mnogi shvate da nisu kreditno sposobni. Što sve banka gleda kod kreditne sposobnosti? Vaša redovna primanja, poslodavac kod kojeg ste zaposleni, vrsta zaposlenja/ugovor o radu, da li podmirujete još neko dugovanje ili da li imate status jamca. Nakon provjere i prije odobrenja kredita, banke će provjeriti i u HROK-u da li ste bili redovan platiša. U današnje doba teško da je itko od nas čist kao suza i da smo sve uvijek platili na vrijeme, i mnogi upravo ovdje padnu na ocjenjivanju kreditne sposobnosti. Što ako niste kreditno sposobni? Srećom postoje krediti bez kreditne sposobnosti koji vam mogu pomoći.

Krediti bez kreditne sposobnosti, brzi i jednostavni krediti

Vaša kreditna sposobnost doslovno može ovisiti samo o nekoliko eura duga kojeg niste podmirili na vrijeme, i ovo naravno frustrira mnoge građane. Srećom, kreditne kuće nije briga za vaše bivše dugove. Rad kreditnih kuća je svakako puno liberalniji od banaka, i bitno im je jedino da klijent ima redovna primanja s kojima može podmirivati dugove kredita. Kada ugovarate krediti bez kreditne sposobnosti isto je bitno da znate svoje mogućnosti vezano za kredit. Što je sve potrebno kako biste se prijavili za krediti bez kreditne sposobnosti? Registracija na internet stranicu odabrane kreditne kuće, popunjavanje ugovora i obrasca za kredit, i naravno morate priložiti osnovnu dokumentaciju koja se sastoji od preslike osobne i tekućeg računa. Za svaki slučaj imajte spremne i platne liste. Kredit možete zatražiti u bilo koje doba dana. Nakon što ste popunili i priložili sve što se od vas tražilo, čekate na realizaciju par minuta. Nakon par minuta dobivate odgovor da li je kredit realiziran ili ne, i zatim slijedi uplata na račun.

Krediti bez kreditne sposobnosti, sigurnost izbora

Kreditne kuće u mnogima izazivaju skepticizam, no treba imati na umu da je sve u odabiru dobre kreditne kuće. Provjera kreditne kuće je itekako poželjna. Kako to mislimo? Sve ponude online brzih kredita, pa tako i krediti bez kreditne sposobnosti nisu samo ponude hrvatskih kreditnih kuća. Kod odabira kreditne kuće je bitno provjeriti da li ima sjedište u Hrvatskoj i da li posluje pod odobrenjem hrvatske Narodne Banke. Mnogi online zajmodavci traže razne rupe u zakonu kako bi što bolje prošli, i tako zapravo stavljaju kreditne kuće na loš glas. Stoga, ako ste se odlučili za krediti bez kreditne sposobnosti obavezno prije ugovaranje kredita istražite da li je navedena kreditna kuća u Hrvatskoj i da li posluje po zakonu. Na taj način štitite sebe. Mnogi ne vjeruju online kreditima iz razloga jer mjesta za prijevaru ima i previše, ali uz dobru i kvalitetnu provjeru, ili uz dobru preporuku i vi možete imati kredit i brz novac u svega 24h.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (507 ocjena)