Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice za kreditno nesposobne

Što su pozajmice za kreditno nesposobne

Nažalost u današnje vrijeme sve je teže dobiti kredit, što zbog stanja na tržištu financija, što zbog sve većeg broja nezaposlenih ljudi i onih koji su zaposleni na određeni period radnog ugovora. Međutim tržište novčanih sredstava, kako bi oživilo protok novca moralo je naći rješenje, pa su se u svijetu prije nekoliko godina pojavile između ostalog i pozajmice za kreditno nesposobne. Nebitno da li ste blokirani, nezaposleni, zaposleni ali ipak kreditno nesposobni, odnedavno se i u Hrvatskoj pojavila mogućnost dobivanja pozajmica za vas. Pozajmice za kreditno nesposobne su ograničene iznosom, ovisno o zajmodavcu kojeg odaberete i vašoj financijskoj situaciji. Ipak iznosi će biti dovoljni kako bi mogli financirati veliki broj vaših potreba ili iznenadnih troškova. Ogroman porast korištenja interneta, računala, pametnih mobilnih uređaja i sve veća sigurnost i zaštita podataka na internetu omogućila je da ovakve pozajmice realizirate jako brzo i iz udobnosti vlastitog doma. Ovdje treba istaknuti brzinu kojom se ugovara pozajmica, gdje u većini slučajeva od zahtjeva za pozajmicom do isplate novčanih sredstava na vaš račun ne prođu ni 2 radna dana.

Pozajmice za kreditno nesposobne i kako ih i gdje realizirati

Pozajmice za kreditno nesposobne jednostavno je realizirati. Ovakve pozajmice ćete kao što smo naveli, realizirati online, putem interneta. Povećana sigurnost u razmjeni osobnih podataka i dokumenata, pogodovala je sve boljem i većem prihvaćanju ove vrste poslovanja i ugovaranja pozajmica. Iako su ovakve pozajmice novost u Hrvatskoj, sve je veći broj zadovoljnih klijenata. Samim time raste povjerenje u ovakve pozajmice, a što je još važnije u zajmodavce. Što se tiče same procedure ugovoranja u realizacije, jednostavna je i svedena na svega par koraka. Prvo ćete na internetu odabrati zajmodavca i ono što će vas svi tražiti je da se registrirate na njihovoj web stranici. Za registraciju će vam biti potrebna vaša osobna iskaznica i OIB, kao i selfie u kojem vidljivo držite vašu osobnu iskaznicu. Također, na web stranici možete pronaći upute kako se registrirati. Osobne dokumente potrebne za registraciju ćete verificirati pomoću aplikacije koju koristiti zajmodavac. Neovisno o vašem stupnju znanja rada na računalu, te aplikacije su također jednostave i prilagođene svima. Kada se uspješno registrirate moći ćete ispuniti i predati online zahtjev za pozajmice za kreditno nesposobne. Agent će vaš zahtjev odmah uzeti u obradu i u jako kratkom vremenu ćete dobiti odgovor na vaš zahtjev. Kada vam na temelju vaše dokumentacije i njihove procjene, zajmodava odobri pozajmicu, ugovor ćete dobiti na mail adresu, a nakon potpisa isplata novčanih sredstava ide isti ili idući radni dan. Iznosi ovakvih pozajmicu idu i do 4000 EUR za novoregistrirane klijente. Rok otplate je 18 mjesečnih rata.

Kako što bolje ugovoriti pozajmice za kreditno nesposobne

Iznosi novčanih sredstava relativno su ograničeni, kada su u pitanju pozajmice za kreditno nesposobne u pitanju. Ipak sa iznosima do 4000 EUR, možete riješiti dovoljan broj financijskih situacija i problema. Nekoliko je savjeta koje bi bilo dobro primijeniti za online. Prvo provjerite da li je zajmodavac registriran za tu djelatnost. Zbog malog broja prevaranata trebalo bi ipak biti na oprezu, iako su velika većina zajmodavaca registrirane i verificirane tvrtke za davanje zajmova i kredita. Taj podatak svakako provjerite na internetu i samo registrirane zajmodavce birajte za ugovaranje zajmova. Različiti zajmodavci imaju i različite ponude, pa i uvjete financiranja. Pronađite onoga najoptimalnijeg prema vašim potrebama, a svakako provjerite iznose kamatne stope i naknade za obradu zahtjeva. Što manji iznosi manje ćete novca na kraju morati dati za kompletnu otplatu zajma. Sa odabirom iznosa pozajmice za kreditno nesposobne budite oprezni. Nemojte se dovesti u još težu financijsku situaciju. U tome vam može pomoći kreditni kalkulator na web stranici zajmodavca kao i razgovor i savjeti agenta s kojim ugovarate pozajmicu. Uvijek se trudite na vrijeme vraćati vaše mjesečne obveze, a ako ipak zapnete obratite se agentu i dogovorite odgodu plaćanja koja vam je dostupna, jer sve je bolje od toga da dođe do ovrhe.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (608 ocjena)