Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:14
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kreditni kalkulator

Kreditni kalkulator pomoći će Vam pripremiti se na kredit

Krediti su danas dio naše svakodnevnice – gotovo svi imaju ovaj ili onaj kredit koji otplaćuju. Ipak, krediti su i dalje nešto na što se ne odlučujemo olako, ali se često i moramo. Preuzeti obvezu kredita znači svojevrsnu novu razinu odgovornosti. Oni koji otplaćuju kredite uvijek imaju taj barem maleni stres oko toga hoće li moći sve u roku otplatiti. Zato služi kreditni kalkulator. Ovaj alat pomoći će Vam posložiti sve Vaše prihode i rashode kako biste se mogli mirne glave odlučiti za kredit. Kreditni kalkulator pomoći će Vam da unaprijed znate kakav Vas ritam čeka, ritam koji se tiče financija naravno! Kreditni kalkulatori su vrlo korisni alati pomoću kojih ćete se moći pripremiti i puno lakše pristati na kredit. Uz malo rezova na neke stvari koje Vam ne trebaju, začas ćete skupiti dovoljno sredstava da odvojite za mjesečnu ratu kredita. Premda je to uvijek nemali iznos, kreditom ostvarujete ipak neke svoje planove.

Kreditni kalkulator i krediti – gdje pronaći dobar kredit?

Kad je u pitanju potraga za kreditom, danas banke imaju vrlo bogate ponude pomoću kojih ćete se odlučiti za one pogodnije kredite. Ipak, postoji jedan novitet u svijetu kredita za kojeg možda još niste čuli, a to je online kredit malih kreditnih kuća koji je trenutno u velikom uzletu. Naime, okolnosti 2020. godine navele su veliki broj obrta i branši da otvore tržište na internetu. Isto tako, kreditne kuće koje tek traže svoje mjesto na kreditnom tržištu također plasiraju svoje kredite tamo. Kreditni kalkulator u takvim kreditima nije toliko bitan jer se obično radi o manjim kreditima koje je lako otplatiti. Ukoliko Vam treba veliki kredit, onda Vam treba i kreditni kalkulator. Uz ovaj alat moći ćete puno lakše odlučiti za jedan veliki kredit poput onog stambenog. Pripremite se za veliku investiciju i kredit kojeg ste podigli postepeno otplaćujte kako biste mogli realizirati sve svoje planove. Krediti se uvijek mogu lako otplatiti uz dobru organizaciju.

Kreditni kalkulator pomoći će Vam da se organizirate!

Kako biste mogli uštedjeti na svim rashodima koje imate, treba prvo pogledati gdje gubimo novac koji možemo ipak sačuvati. Većina u takvoj situaciji treba prvo pogledati stare pretplate koje imaju, kao i usluge Patreona ukoliko podržavaju online kreatore, umjetnike i znanstvenike. Isto tako, sve pretplate na časopise i ostale proizvode također možete lako odbaciti ukoliko Vam nisu toliko neophodni. Pomoću inicijalnih rezova lako ćete napraviti mjesta za otplatu kredita. Kreditni kalkulator pomoći će Vam u tim stvarima lako te ćete moći malo mirniji ući u kredit. Svakako se okoristite uslugom i iskoristite kreditni kalkulator kako bi i Vama sjele neke stvari u glavi. Često nismo sposobni sve naše rashode kategorizirati i pobrojati u glavi. To je naravno jer ih “gradimo” godinama, a kasnije često i zaboravimo na što sve dajemo novce jer smo se već navikli na usluge i proizvode koji nam stižu. Zato se odlučite na kredit i riješite sve svoje probleme.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (565 ocjena)