Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:22
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice bez ovjere poslodavca

Došao je trenutak da prestanete razmišljati kako ćete platiti nepodmirene račune i još jednom izbjeći kavu s najboljim prijateljem jer nemate dovoljno za kavu. Vrijeme je da se opustite i okrenete pozitivnjim stvarima, a do toga ćete najlakše doći uz pomoć brze i efikasne instant pozajmice. To su male mini pozajmice s najvećim iznosom do 4000 EUR bez ovjere poslodavca. Riješite se financijskih problema i započnite novi mjesec s pozitivnim iznosom na računu.

INSTANT POZAJMICE ISTI DAN

Napokon možete odahnuti i bez straha planirati djetetov rođendan ili možda putovanje. Mi smo tvrtka koja ima dugogodišnje iskustvo u radu s klijentima, a najviše smo poznati po tome što nudimo brzu i efikasnu uslugu. Bez tajnih troškova i rasipanja dragocjenih sredstava.

Mi smo tu zbog Vas i vaših potreba, a i prije nego što se odlučite za određenu kratkoročnu pozajmicu dogovorit ćemo točan iznos novca koji ćete kasnije morati vratiti, tako da ćete moći donijeti odluku sa svim potrebnim informacijama.

Dostupni smo na svakom koraku, Prva smo tvrtka koja nudi pozajmice preko SMS-a i interneta. Prvi zajam morate tražiti preko naše internet stranice.

KRATKOROČNA EFIKASNA RJEŠENJA 

Nudimo brza i efikasna rješenja. Sve možete odraditi bez odugovlačenja i nepotrebne papirologije.

KONTAKTIRAJTE NAS

Kako bismo razinu usluge sveli na najveću moguću razinu potrudili smo se da vam olakšamo pristup našim uslugama. Možete nas kontaktirati. Pomoći riješiti sve nedoumice koje imate. Obratite nam se s povjerenjem i riješite svoje probleme brzo, efikasno i lako.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (650 ocjena)