Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti u eurima

Krediti u eurima, što je kredit u eurima

Svi smo se našli u jednom trenutku u životu kada su nam bila potrebna dodatna novčana sredstva. Podizanje kredita više nije rezervirano samo za kupnju auta ili stana ili neke treće skuplje stvari, krediti su postali alat za suočavanje s financijskim problemima. Razlozi iza dizanja kredita su mnogi, ali razlog za dizanje kredita je ostao isti, on je dodatna financijska potpora kada je potrebna veća svota novaca. Godinama unazad kod nas banke nude dvije opcije, krediti u kunama i krediti u eurima. Krediti u eurima imaju širok raspon mogućnosti financiranja u bankama te omogućava svojim klijentima stvari koje im prije nisu bile u dosegu. Dostupni su u više različitih kreditnih linija, a iznos u eurima koji će klijent dobiti ovisi o svrsi i potrebi financiranja, a tu odluku daje banka. Ovakva vrsta kredita ima određene pogodnosti koje su dostupne zahvaljujući dosta fleksibilnim uvjetima i isto tako većim mogućnostima koje su prisutne na današnjem tržištu kredita. Ako vas je zainteresirao kredit u eurima a ne znate kako oni funkcioniraju, naš savjet je da se detaljno informirate o ponudi određenog kredita.

Krediti u eurima, prednosti

Kada tražite kredit u eurima možete uvijek zatražiti veći iznos, naravno to ovisi o svrsi financiranja i potreba koje imate. Fleksibilnost i povoljnosti koji nude krediti u eurima su uvid u financiranje, ali za razliku od kunskih kredita imaju ponekad drugačije uvjete. Ovisno o svrsi za koju uzimate kredit u eurima, tražena dokumentacija sa strane banke će biti drugačija. Krediti u eurima su izbor mnogih bankovnih klijenata kada se radi o dugoročnom zaduženju. Nije uvijek svaka vrsta kredita bolja u eurima. Ako primjerice prvi put dižete kredit bolje je da se savjetujete s financijskim savjetnikom i osobnim bankarom oko toga što je najpovoljnija opcija za vas. Kredit u eurima je odličan izbor ako postoji dugoročna perspektiva tj. Ako uzimate kredit koji ćete otplaćivati na više godina. Među tolikim kreditima na tržištu može biti zamorno razmišljati koji vam odgovara i suziti opciju, zato su vam tu na raspolaganju razni financijski stručnjaci koji vas mogu savjetovati korak po korak i detaljno vam objasniti što je kredit u potpunosti. Mnogi misle kako je kredit samo posuđeni novac koji se vraća banci uz određene kamate kako bi banka zaradila na nama, no kredit je puno više od toga i to je bitno za znati prije nego se upustite u podizanje jednog.

Krediti u eurima, pametan odabir

Svaki kredit zahtjeva ozbiljan pristup, pa tako i kredit u eurima. Mnogo je važnih faktora koji su prisutni u odluci o dizanju kredita, a jedan od je zasigurno vrsta kredita koja vama treba. Nije bitno koliko ste dobro upoznati s ponudama krediti u eurima, vi morate ispunjavati određene uvjete banke i morate biti spremni na pozitivan ili negativan ishod kod odobrenja kredita. Pravi kredit, tj. Odabir pravog kredita je bitan faktor za budući život. Razne kreditne kuće također imaju u ponudi krediti u eurima, no u ovom slučaju ipak savjetujemo da se držite banaka kada su u pitanju dugoročni krediti. Morate biti spremni da tijekom otplate vašeg kredita može i bude došlo do raznih promjena i to je nešto na što mnogi nikako nikad nisu spremni. Prije odluke o bilo kakvom kreditu, bio on u kunama ili eurima, bitno je da sjednete s osobnim bankarom i prođete kamate. Nikada nemojte dizati kredit na svoju ruku uvjereni da znate u potpunosti sve, jer iznenađenja uvijek postoje i nažalost znaju biti dosta neugodna kada su u pitanju krediti.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (551 ocjena)