Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice za blokirane

Gdje realizirati pozajmice za blokirane

Sve je na dug i otplatu na rate. Međutim sada postoje pozajmice za blokirane. Pozajmice za blokirane zaista mogu biti dobro i dovoljno rješenje vašeg financijskog problema. Treba naglastiti kako su iznosi pozajmice ograničeni u slučaju kada ste blokirani ili nezaposleni, međutim dovoljni kako bi rješili mnoštvo problema. Ovu vrstu pozajmica možete realizirati kod mnogobrojnih registriranih zajmodavaca, koji svoje poslovanje baziraju na internetu. Upravo iz tog načina poslovanja proizlazi veliki broj pogodnosti za vas, kao što je brzina dogovaranja i realizacija pozajmice. Preduvjet za online ugovaranje, svakako je rast sigurnosti i zaštite podataka na internetu. Obratite pažnju na sitni tisak bilo kojeg zahtjeva za zajam. Unaprijed postavljajte pitanja kako biste bili sigurni da razumijete naknade za zajam, kamate, porijeklo i sve druge troškove koje ćete platiti za zajam. Ako nešto ne razumijete, svakako pitajte prije nego što se potpišete na točkastu crtu. Dobivanje zajma putem Interneta može se činiti rizičnijim od običaja kod tradicionalne banke, ali nekoliko osnovnih mjera opreza može vam pomoći da zaštitite svoje osobne podatke. Prvo istražite svakog potencijalnog zajmodavca kako biste bili sigurni da je tvrtka ugledna. Drugo, potvrdite da šaljete bilo kakve financijske podatke putem sigurne (https: //) veze s web mjestom. Napokon, budite oprezni prema bilo kojem zajmodavcu koji zatraži unaprijed naknadu za prijavu ili trenutni predujam prije odobrenja zajma. Legitimni zajmodavci pakirat će sve naknade kao dio cjelokupnog plana otplate, umjesto da vam ih unaprijed naplaćuju.

Kako do pozajmice za blokirane

Pozajmice za blokirane doista je jednostavno realizirati. Ovakve pozajmice ćete kao što smo naveli, realizirati preko interneta. Trebat će vam računalo ili pametni telefon, e-mail adresa i osnovni osobni dokumenti. Online pozajmice relativno su nov pojam u Hrvatskoj, dok u svijetu funkcioniraju već nekoliko godina. Treba reći kako su jako sigurne i da su ogromna većina zajmodavaca koji se oglašavaju, registrirane firme za obavljanje djelatnosti davanja pozajmica i kredita. Dakle prvo ćete na internetu odabrati zajmodavca i ono što će vas svi tražiti je da se registrirate na njihovoj web stranici. Za registraciju će vam koristiti vaša osobna iskaznica i OIB. Također na web stranici možete pronaći detaljne upute kako se registrirati. Osobne dokumente potrebne za registraciju ćete verificirati pomoću aplikacije koju koristiti zajmodavac. Sve su vrlo jednostavne i prilagođene svima, sa većim i manjim znanjem rada na računalu. Kada se uspješno registrirate moći ćete ispuniti i predati online zahtjev za pozajmice za blokirane. Agent će vaš zahtjev odmah uzeti u obradu i u jako kratkom vremenu ćete dobiti odgovor na vaš zahtjev. Ako vam odobre pozajmicu, ugovor ćete dobiti na mail adresu, a nakon potpisa isplata novčanih sredstava ide isti ili idući radni dan.

Savjeti vezani za pozajmice za blokirane

Iako su iznosi novčanih sredstava koje možete pozajmiti kada su u pitanju pozajmice za blokirane u pitanju, ograničeni ipak bi bilo dobro na neke detalje obratiti više pozornosti. Prvo provjerite da li je zajmodavac registriran za tu djelatnost. U moru registriranih i validnih, zbog malog broja prevaranata trebalo bi ipak biti na oprezu. Različiti zajmodavci imaju i različite ponude i uvjete financiranja. Pronađite onoga koji vam nudi iznos koji trebate, a svakako provjerite iznose kamatne stope i naknade za obradu zahtjeva. Što manji iznosi manje ćete novca na kraju morati dati za kompletnu otplatu zajma. Ako uzimete pozajmice za blokirane, znači da i niste u zavidnoj financijskoj situaciji pa budite oprezni kada birate iznos koji ćete pozajmiti kao i otplatni plan. Nemojte se dovesti u još težu situaciju, a u tome vam može pomoći kreditni kalkulator na web stranici zajmodavca kao i razgovor i savjeti agenta s kojim ugovarate pozajmicu. Uvijek se trudite na vrijeme vraćati vaše mjesečne obveze, a ako ipak zapnete obratite se agentu i dogovorite odgodu plaćanja koja vam je dostupna.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (547 ocjena)