Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Online pozajmice

Online pozajmice – brzo rješenje za hitne slučajeve

Online pozajmice su prisutne na našim terenima već nekih desetak godina, i od kada su se pojavile su vrlo brzo postale popularne među ljudima. Jedno od njenih glavnih prednosti je što ih možete putem interneta ugovoriti bez da trebate posjetiti samu poslovnicu banke ili kreditne kuće. Mnogo ljudi ne može si priuštiti da izdvoje svoje slobodno vrijeme da otiđu do banke kako bi sklopili ugovor za zajam, stoga im ova opcija omogućuje da od bilo kuda i bilo kada dobiju novac kada im to najviše i treba.

Online pozajmice – nikada lakše do brzog novca

Sada nikad nije lakše doći do novca. Uz online pozajmice možete u samo par klika mišem doći novca kada god vama treba. Sve što vam je činit je da ispunite vrlo jednostavni online obrazac koji možete pronaći na web stranicama svih online banki ili kreditnih kući. Nakon što ste ispunili obrazac za prijavu sa svojim osobnim podacima, sljedeće što vam je činiti je da morate skenirati potrebnu dokumentaciju te im to poslati na njihov email ili faks, ovisno o tome što oni traže na stranici. Tokom ove procedure sami birate iznos pozajmice u skladu s vašim potrebama te rok otplate koji vama najviše odgovara. Nakon što ste završili cijelu proceduru, možete očekivati povratne informacije u najkraćem vremenskom roku.

Online pozajmice – brza procedura ugovaranja uz minimalnu dokumentaciju

Dodatna prednost prilikom ugovaranja online pozajmice je činjenica što zahtjeva minimalnu dokumentaciju. Sve što će vam biti potrebno su vaša važeća osobna iskaznica te kartica od vašeg tekućeg računa. Napravili su pozajmicu dostupnom za sve punoljetne građane, te jedini uvjet je da morate biti u radnom odnosu ili u mirovini, te da imate otvoren tekući račun u bilo kojoj banci na kojoj redovno svaki mjesec primate svoju plaću odnosno svoju mirovinu.

Online pozajmice – dostupan je za sve punoljetne građane

Online pozajmice pružaju brzo i sigurno rješenje za sve građane kojima je pod hitno potreban novac. Danas se svakome može dogoditi iznenadni trošak za koji nismo uvijek spremni. Može vam se dogodi neki kvar na automobilu, ali u tome trenutku jednostavno nemate financije da pokrijete popravak vašega auta. U tom slučaju online pozajmica vam može itekako pomoći. Proces ugovaranja pozajmice ne traje više od desetak minuta, a novac sjeda na vaš tekući račun već za 15 minuta od odobrenja! Zato ako se vi trenutno nalazite u neugodnoj financijskoj situaciji iz kojeg ne vidite izlaz, ugovorite danas već svoju online pozajmicu i priuštite si miran san.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (547 ocjena)