Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gotovinski krediti

Gotovinski krediti – kredit za sve vaše potrebe

Gotovinski krediti su jedno od najboljih opcija koje trenutno postoje na našemu tržištu. Dosada su pomogle već tisućama i tisućama građana koji su se našli u neugodnim situacijama iz kojeg nisu vidjeli izlaza sve do pojave gotovinskog kredita koji im je pomogao da se ponovno dignu na svoje dvije noge. Mnogim ljudima sama plaća nije dovoljna da pokrije sve životne troškove koje imaju, stoga se odlučuju na alternativno rješenje u obliku kredita. Nikada nije bio lakše doći do brzog novca nego uz gotovinski kredit.

Gotovinski krediti – jednostavan način do brze gotovine

Nekada nam se dogode iznenadni troškovi koji zahtijevaju trenutno saniranje. Nema svatko od nas financije da trenutno pokrijemo troškove, stoga nam za to trebaju dodatna sredstava. Gotovinski krediti vam daju mogućnost da brzo i jednostavno dođete do gotovine kada vam to zaista i treba. Možete ih upotrijebiti za podmirenje prošlih dugovanja, pokrivanje bilo kakvih nenadanih troškova te za ostale obaveze koje iziskuju poveću količinu sredstava. Gotovinski kredit vam nudi vrlo jednostavan pristup gotovini, te vam uvijek dostupan kada vam zatreba dodatan novca za pokrivanje raznih troškova te realizaciji svih vaših bitnih planova.

Gotovinski krediti – česti izbor mnogih građana

Gotovinski krediti su vrsta nenamjenskog kredita koji se izdaje na kraći vremenski rok otplate te se uglavnom radi o manjem novčanom iznosu. Ovaj kredit čini idealnom opcijom za sve koji nisu na dugotrajna zaduživanja i žele što prije otplatiti kredit. Mnogi se odlučuju za ovu vrstu kredita zbog jednostavne pristupačnosti dodatnim sredstvima. Svoj kredit možete ugovoriti bio kod banke ili kod kreditne kuće. U mnogim slučajevima imate mogućnost zatražiti svoj kredit i preko interneta odnosno online. Većina banki su uvele tu opciju, a kod velikog broja kreditnih kuća možete sklopiti ugovor za kredit online bez potrebe odlaska u samu poslovnicu.  Što se tiče uvjeta za sklapanjem ugovora za kredit i potrebne dokumentacije, različito je kod banke i kreditne kuće, stoga morate unaprijed provjeriti što svaki od njih traži.

Gotovinski krediti – najsigurnija opcija kada vam treba novac

Gotovinski krediti je dostupan u raznim varijantama te je dostupan u eurima. Što se tiče roka otplate, on može biti od 18 mjeseci pa sve do i nekoliko godina, ovisno o vašim mogućnostima. Kratkoročni krediti se uglavnom izdaju na vremenski period otplate od 18 mjeseci, dok dugoročni mogu se otplaćivati i do nekoliko godina. Iznos isto sami birate ovisno o tome koliko vam je gotovine potrebno u skladu s vašim trenutnim potrebama. Gotovinski kredit je idealna financijska solucija koji se može upotrijebiti za popravak vašeg automobila ili kuće, rješavanje prošlih dugovanja, pokrivanje studentskih troškova te realizaciji vaših snova.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (638 ocjena)