Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kratkoročne pozajmice

Kratkoročne pozajmice – pozajmice na kratki rok otplate

Kratkoročne pozajmice imaju mnoge svoje prednosti zbog čega se većina klijenata odluči za njih. Glavna njihova prednost, kao što i samo ime upućuje, je što se one uzimaju na kratki rok otplate, što ih čini odličnom opcijom za sve nove klijente koji nisu još spremni za dugoročna zaduživanja ili za one koji žele što prije otplatiti pozajmicu. Za razliku od klasičnih kredita gdje procedura sklapanja ugovora može trajati preko mjesec dana, ovdje će vam trebati manje od sat vremena da dobijete novac kada vam to najviše treba.

Kratkoročne pozajmice – bez dugoročnih zaduživanja

Kratkoročne pozajmice će vam omogućiti da u što kraćem mogućem vremenskom roku dobijete novac kako biste što prije sanirali bilo koju vrstu financijskog problema koji vas je zahvatio u tome trenutku. Njihova praktična strana je što ih možete ugovoriti bilo gdje u svako doba dana. Pozajmice su dostupne preko većina online banki i kreditnih kući. Obrazac za prijavu možete pronaći na njihovim web stranicama gdje ujedno imate dostupan i kalkulator koji će vam dati uvid u anuitet. Na taj način možete vidjeti kako bi izgledao vaš plan otplaćivanja kratkoročne pozajmice.

Kratkoročne pozajmice – jednostavno i brzo do novca

Procedura sklapanja ugovora za kratkoročne pozajmice je vrlo jednostavan te ga možete sklopiti i na vašemu pametnom telefonu. Trebate samo ispuniti njihov obrazac te im poslati dokumentaciju koju zahtijevaju, a to su vam uglavnom vaša osobna iskaznica te kartica od tekućeg računa. Po završetku prijave, javiti će vam se bankar koji će vas obavijestiti u vezi odobrenja pozajmice. Uplata će potom  uslijediti već 15 minuta te ćete moći odmah početi ju koristiti. Ona je savršena opcija za sve kojima pod hitno potreban novac, pošto je uplata pozajmica moguća već isti radni dan kada ste sklopili ugovor.

Kratkoročne pozajmice – za sve hitne slučajeve

Kratkoročne pozajmice možete primijeniti za bilo koju upotrebu, bez obzira o čemu se radilo. Možete ju iskoristi za servis automobila, rješavanje bilo kakvih školskih troškova ili pak za poboljšanje vaše financijske stabilnosti u kućanstvu. No, isto tako možete iskoristit pozajmicu za uplaćivanje dugo očekivanog godišnjeg odmora. Čovjek uvijek mora biti spreman na neočekivane troškove, a pozajmice su tu da vam pomognu da se izvučete van iz njih.  Nemamo svi opciju da nam netko uskoči u pomoć, stoga morate znati na koga uvijek možete računati, a to su vam pozajmice koje možete brzo i jednostavno ugovoriti online uz minimalnu dokumentaciju. Ako vam ikada bude zatrebalo dodatnog novca za hitne slučajeve, možete uvijek računati na pozajmice koje će vas uvijek izvući iz bilo kakvog financijskog problema.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (701 ocjena)