Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice na ruke

Pozajmice na ruke – dođite do posudbe novac na jednostavan i diskretan način

Pozajmice na ruke se mogu na različite načine dobiti. Možete posuditi novac od svoje najbliže obitelji ili prijatelja, no to nosi jedan određeni rizik. Naime, postoji šansa da posudba novca može itekako narušiti vaš odnos. Ujedno, dali ste im uvid u vaše financijsko stanje te će vam raditi pritisak kada ćete im vratiti natrag njihov novac. Zato, kao najbolja opcija za pozajmicu na ruke su vam upravo kreditne kuće. oni vam omogućuju da na vrlo jednostavan i diskretan način dođete do posudbe novac bez ikakvih problema.

Pozajmice na ruke –  osigurajte si novac bez potrebe odlaska u banku

Svoju pozajmicu na ruke možete zatražiti i bez potrebe odlaska u poslovnicu banke. Tako je, dobro ste pročitali! Zahvaljujući modernoj tehnologiji, osvanule su mnoge kreditne institucije čije se poslovanje bazira na internetu. Na taj način su osvanule razne kreditne kuće, online banke i druge kreditne institucije na našemu tržištu. Zadnjih nekoliko godina su postigle veliku popularnost kod nas zbog mnogih prednosti koje nudi klijentima. Ove pozajmice omogućavaju da apsolutno svatko može doći do pozajmice na ruke iz vlastite udobnosti svojega doma.

Pozajmice na ruke – brzo i jednostavno sklopite ugovor za svoju pozajmicu

Kreditne kuće su uvele u svoje ponudu pozajmice na ruke koje se mogu dobiti putem interneta. To ujedno znači da bez obzira gdje se vi nalazili možete u bilo kojem trenutku poslati svoju prijavu za pozajmicu. Cijela procedura je maksimalno pojednostavljena, te su s time omogućili da svaki građanin ima pravo na pozajmicu na ruke. Nije bitno da li ste vi student, zaposlenik ili umirovljenik, jer jedini uvjet koji morate ispunjavati je da imate redovna mjesečna primanja. Osim što su smanjili uvjete, ujedno su smanjili količinu potrebne dokumentacije. Od sada možete zatražiti svoju pozajmicu uz predočenje samo dva dokumenata,  a radi se o osobnoj iskaznici i bankovnoj kartici.

Pozajmice na ruke – riješite se svih financijskih problema u samo par minuta

Nikada nije bilo lakše doći do pozajmice na ruke nego što je to sada. U samo nekoliko minuta možete si osigurati brzu isplatu novca već danas. Pošto pozajmice nemaju određenu namjenu, možete ih upotrijebiti u bilo koje svrhe. Bilo da vam se dogodio kvar na vašemu automobilu, stigli su vam na naplatu poveći računi ili jednostavno želite poboljšati vaše financijsko stanje u kućanstvu, pozajmica na ruke vam je odlična solucija za sve to. Zatražite svoju pozajmicu već sada, te se riješite svih svojih financijskih briga jednom zauvijek!

         
Ocjena: 4.5 / 5 (566 ocjena)