Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ekspres krediti

EXPRESS KREDIT PRAVI IZBOR ZA VAS

Opterećeni ste financijskim brigama? Ako ste se pronašli ovdje ekspress krediti su namijenjeni upravo Vama i možete prestati tražiti. Obratite nam se sa potpunim povjerenjem kako biste dogovorili ovu pozajmicu. Radi se o nenamjenskim kreditima do 10.000. Novac se isplaćuje na Vaš račun već istog ili sljedećeg dana i od tada nadalje slobodni ste raspolagati s njime kako Vas volja.

EKSPRES KREDITI I U SAMO 24 SATA

Odaberete li naše ekspress-kredite novčane brige možete ostaviti po strani. Posjedujemo višegodišnje iskustvo u radu s klijentima. Jasno nam je da je Vaš novac dragocjen i poštujemo Vas i Vaš rad. Stoga nam se obratite sa povjerenjem kako biste dobili najviše od ovoga iskustva.

Kako vrijeme brzo prolaz tako i naši firma jednako brzo daje kredite. Sve možete od kuće dobiti ekspresno preko interneta ili sms-a. Račun dolazi brzo, a potrebno je samo ispuniti formular. Dostupni smo na svakom koraku, a nalazimo se i na Facebooku gdje nas također možete potražiti.

Možete zaboraviti na sitna slova i zamke. Onoga trena kada uzmete pozajmicu imati ćete sve potrebne informacije o količini novca koju je potrebno vratiti.

BRZO I UČINKOVITO

Nema dugih stajanja u redovima i beskonačnih pitanja i obrazaca kao kada podižete bankovni kredit. Sve se rješava u tren oka na obostrano zadovoljstvo s minimalnom količinom birokracije.

KAKO NAS KONTAKTIRATI

Do nas možete doći vrlo lako. Na raspolaganju Vam je nekoliko opcija od kojih ste slobodni odabrati onu koja Vam najviše odgovara. Možete nas kontaktirati ispunjavanjem online molbe koju ćete pronaći ili slanjem SMS poruke. U oba slučaja u najbržem mogućem roku će Vas kontaktirati jedan od naših agenata i pobrinuti se da Vam novac bude isplaćen na vrijeme. U roku od 24 sata uplata će biti vidljiva na Vašem računu. Brzo, efikasno, učinkovito i diskretno.

Prijava slijedi već nakon 5 minuta, a novac je na vašem računu već isti dan.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (638 ocjena)