Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Extra brzi zajam

Extra brzi zajam – brzi zajmovi za hitne slučajeve

Financijski problemi nisu više nepoznanica u današnje vrijeme. Svakoga od nas može zahvatiti neočekivani trošak za koji možda niste u tome trenutku financijski spremni. U takvim okolnostima morate ostati pribrane i hladne glave te uvijek sagledati s čime sve raspolažete te kako biste se mogli što izvući iz trenutne krize. Najbrže i najoptimalnije rješenje za vas su vam extra brzi zajam koji vam daje mogućnost da što prije i bolje riješite trošak koji vas je zahvatio u nezgodnom trenutku. Extra brzi zajmovi se ugovaraju preko interneta te procedura traje vrlo kratko, a isplatu gotovine možete očekivati već isti dan! Idealna je solucija za sve kojima pod hitno treba novac.

Extra brzi zajam – u nekoliko klikova mišem dođite do svoga zajma

Nikada nije bilo lakše i jednostavnije doći do zajma nego što je upravo sada u modernom dobu. Prije kada vam je trebao kredit ili zajam morali ste posjetiti poslovnicu vaše banke kako biste mogli se aplicirati za kredit. U sklopu same procedure ste trebali prikupiti pozamašnu količinu papirologije i raznih drugih dokumenata koje su bile bitne za prijavu kredita. Svi smo svjesni činjenice koliko takve procedure crpe energiju iz čovjeka i kakav stresa zna stvoriti. No, tome dolazi konačni kraj. Zahvaljujući današnjem modernom dobu u kojemu živimo,  procesi sklapanja ugovora za zajmove su mnogo pojednostavljenje te ih možete zatražiti i online bez potreba odlaska u poslovnicu banke ili kreditne kuće. Svoj extra brzi zajam možete ugovoriti preko vašeg laptopa ili mobitela. U samo par klikova možete ispuniti njihov jednostavni obrazac za prijavu. Od dokumentacije zahtijevaju samo osobnu iskaznicu te karticu od tekućeg računa. Skenirane dokumente samo im pošaljete na njihov e-mail. Po završetku prijave, u kratko vremenskom roku će te dobiti povratne obavijesti vezano uz odobrenje extra brzog zajma. Isplata zajma možete očekivati već za samo 15 minuta!

Extra brzi zajam – nenamjenski zajmovi za sve vaše potrebe

Extra brzi zajam je nenamjenski, što u prenesenom smislu znači da svoj zajam možete upotrijebiti u bilo svrhe bez obzira o čemu se radilo. Bilo da vam trebaju dodatna novčana sredstava za pokrivanje prošlih dugovanja, poboljšanju vaše financijske situacije u kućanstvu, pokrivanje troškova popravka na vašemu autu i slično. Ujedno extra brze zajmove možete primijeniti u druge svrhe kao što je uređenje vašega doma, kupovina novog kućanskog uređaja ili si možete uplatiti putovanje u daleke krajeve. Opcija imate na bacanje. Za što god da vam trebaju dodatna sredstava znate da uvijek možete računati na extra brzi zajam. Dostupni su vam nadohvat ruke kako god da se nađete u potrebi za dodatnim izvorom novca.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (652 ocjena)