Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam novca

Zajam novca –  jednostavno online ugovaranje zajma

Svatko od nas se može naći u situaciji gdje vam pod hitno trebaju dodatna novčana sredstava. Takvi periodi gdje stojite loše financijski znaju biti vrlo neugodni i u tom trenu jednostavno ne vidite izlaza iz njega. Srećom, pa postoji rješenje i za te slučajeve. Zajam novca vam može itekako pomoći da se što prije i bolje izvučete van iz manje financijske krize te da krenete dalje sa svojim životom. Ukoliko vama treba pod hitno novac, a ne znate gdje ga pronaći, putem mnogih kreditnih kuća možete pronaći veliku ponudu raznih zajmova novca. Što čini zajmove odličnim rješenjem za rješavanje bilo kakvih manjih novčanih kriza je što ih može svatko zatražiti, samo je bitno da imate redovne mjesečne prihode, bilo to plaće ili mirovine.

Zajam novca – minimalna dokumentacija te brza isplata novca na račun

Zajam novca je trenutno najbolje rješenje koje postoji na tržištu. Omogućuju vam nikada brže dođete do dodatnog novca kojeg možete upotrijebiti u bilo koje svrhe. Bilo da vam treba novac da namirite sve kućanske račune, riješite prošla dugovanja, za popravak na automobilu ili da si kupite novi namještaj za kuću. Zajmovi novca vam mogu pomoći da brzo sanirate bilo kakve iznenadne troškove koje su vas zahvatili u neugodnom trenutku.  Zajam je jedno od najbržih i najjednostavnijih rješenja da brzo dođete do novca kada je to vama najpotrebnije. Zajmovi novca su mogući kod svih kreditnih kuća ili kreditnih grupa koji vam omogućuju da na jednostavan način dođete do novca uz minimalnu količinu papirologije te bez potrebe odlaska u poslovnicu.

Zajam novca – odlično rješenje kada vam hitno treba dodatni novac

Većinom možete svoj zajam novca ugovoriti preko interneta. Proces sklapanja ugovora je vrlo jednostavan te vam ne bude oduzelo mnogo vašeg vremena. Svi znamo koliko su komplicirani procesi sklapanja kredita i koliko vam to dragocjenog vremena može oduzeti. Morate više puta posjećivati banku, prikupiti hrpu papirologije te pritom izgubiti mnogo živaca. Nema više potrebe za time od kada su se pojavili zajmovi novca. Osigurajte si brzo rješenje i mir u kući s zajmovima. Svoj zajam možete ugovoriti online, a sve što trebate učiniti je ispuniti vrlo jednostavni obrazac s vašim osobnim podacima, odrediti iznos i vremenski rok isplate koji vama odgovora u skladu s potrebama i mogućnostima te poslati im svu potrebnu dokumentaciju na njihovu e-mail adresu. Nakon što ste im poslali svoj zahtjev, možete očekivati vrlo brzo povratne informacije iz kreditne kuće. Po odobrenju se isplaćuje zajam na vaš račun te možete odmah krenuti koristiti novac.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (597 ocjena)