Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam online

Zajam online – jednostavan proces ugovaranja zajma preko interneta

Iznenadni troškovi su postali neizbježni u današnjem vremenu. Uvijek vam se može dogoditi neplanirani trošak za koji niste spremni ga odmah sanirati. Zato je jako bitno da uvijek imate plan B u takvim slučajevima. Zajam online vam može itekako pomoći da što prije namirite nenadani trošak kako ne biste nakupljali dugovanja. Osim što zajmovi online su odlično rješenje je kada vam hitno treba dodatno novca, ujedno je idealna solucija kada vam financijsko stanje nije najbolje i htjeli biste to popraviti. Zašto ne biste si poboljšali svoje financijsko stanje u vašemu kućanstvu ako znate da to možete? Zajmove možete pronaći u ponudi kod svih kreditnih kuća i kreditnih grupa koje trenutno postoje kod nas.

Zajam online – brza isplata novca za samo 15 minuta

Zajam online su savršeno rješenje kada vam odmah treba novac. Prednost im leži u činjenici što se zajmovi online ugovaraju, što znači da ne trebate posjetiti vašu banku kako biste brzo došli do novca. Zajmove možete pronaći kod svih kreditnih kuća i kreditnih grupa koje u svojoj ponudi ih nude. Kako biste već danas dobili svoj zajam, sve što trebate učinit je ispuniti obrazac za zahtjev koji možete pronaći na web stranici od kreditne kuće. Ujedno trebate odabrati iznos zajma koji vam treba te vremenski rok otplate koji vama najviše odgovara. U naposljetku trebate skenirati dokumente te ih potom poslati na njihov e-mail. Nakon što ste prošli sve korake i završili ste s cijelom procedurom, uskoro će vam se javiti bankar koji će vam poručiti ishod vašega zahtjeva. Ukoliko vam odobre zajam, možete očekivati isplatu već za 15 minuta na vašemu tekućem računu.

Zajam online – odlično rješenje kada vam hitno treba novac

Prilikom ugovaranja zajmova online ne samo što će te pritom uštediti na vremenu već i na novcu! Svi smo svjesni činjenice da procesi sklapanja ugovora za kredite u bankama zna biti komplicirano i zamorno. Morate puno puta posjećivati vašu banku i skupljati hrpu raznih dokumenata. Nema potrebe za time više. Od kada su se na tržištu pojavio zajam online odmah je postalo popularno zbog svojih mnogih prednosti kao što su na primjer jednostavnost procedure ugovaranja online, minimalna dokumentacija te brza isplata novca na vašemu tekućem računu. Zašto biste gubili svoje dragocjeno vrijeme po bankama kada možete vrlo lako doći do svoga rješenja putem interneta. Stoga ukoliko vam se ikada javi potreba gdje vam pod hitno treba dodatni novac, javite se kreditnoj grupi ili kući te će vam pružati brzo rješenje u obliku zajma.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (580 ocjena)