Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam

Gdje realizirati zajam

Nove navike i sve veća potreba za što bržim realiziranjem vlastitih ciljeva, dovela je i do promjene načina na koji se financira ostvarivanje ciljeva i potreba. Štednju i strpljivost, zamijenilo je kreditiranje i zajmovi. Broj tvrtki koje su registrirane za davanje zajmova raste iz dana u dan, a zajam možete realizirati i u bankama. Također, ako nemate potrebnu kreditnu sposobnost za ugovaranje zajma u bankama, novac možete posuditi od bliskih osoba. Kao najnovija opcija na tržištu novca, pojavili su se zajmovi koji se ugovaraju online. U svijetu online zajam funkcionira već godinama, dok je u Hrvatskoj još relativno nova stvar. Ipak, sve veći broj ljudi koristi ovakve zajmove i kako su iskustva pozitivna, nije ni čudo kako online zajmovi zauzimaju sve veći dio tržišnog kolača. Prednost ovakvih zajmova je što vas zajmodavac neće tražiti veliku količinu papirologije, kao u banci. Doduše i iznosi pozajmica su nešto manji nego u bankama, međutim veći su od onih koje možete posuditi od rodbine i prijatelja.

Online zajam

Kao što sada već znate, online zajam već neko vrijeme postoji na tržištu novca. Na internetu možete pronaći dosta zajmodavaca koji vam nude ovakve zajmove. Bitno je provjeriti da li su registrirani za poslove pozajmljivanja novca. Online zajmove ugovarate preko web stranice zajmodavca, a potrebno je proći nekoliko koraka prije predavanja zahtjeva za pozajmicu. Prvo ćete se morati registrirati na web stranici zajmodavca. Dio registracije je i verifikacija osobnih dokumenata, koju ćete odraditi pomoću aplikacije za verifikaciju. Od dokumantacije pripremite osobnu iskaznicu, platnu listu i potvrdu poslodavca. Nakon registracije otvara vam se mogućnost predaje zahtjeva. Vaš ispunjen zahtjev obradit će agent i u najkraćem roku odgovoriti vam na mail o tome da li vam je odobren zajam. U slučaju da je odobren, novci će vam biti isplaćeni idući radni dan. Novčana sredstva se isplačuju na vaš tekući račun. Iznosi zajmova idu i do 4000 EUR, sa rokom otplate do 18 mjeseci.

Online zajam, prednosti i na što pripaziti

Veliki je broj prednosti kada novac posuđujete online. Sve ih možemo svesti na pridjev brzo. Registracija na web stranici, ugovaranje i isplata novca, sve ide jako brzo uz minimalno potrebne dokumentacije. Ono na što bi trebalo obratiti pozornost su uvjeti koje zajmodavci postavlja pred vas. Nije svejedno kolika je kamatna stopa, koliki je iznos naknade za obradu zahtjeva itd. Dakle birajte one zajmodavce koji ne naplaćuju obradu zahtjeva i koju imaju najnižu kamatnu stopu za zajam. Prije nego odaberete zajmodavca, provjerite dostupne podatke o zajmodavcu, kako bi se zaštitili od prevare. Zajam, odnosno iznos zajma neka bude primjeren vašim mogućnostima. Dakle zajmove uzimajte isključivo u nuždi, a otplatni plan složite tako da ćete ga bez problema vraćati kroz ugovoreni broj mjeseci. Ako unatoč tome zapnete sa vraćanjem zajma, zajmodavci vam omogućuju i odgodu otplate. Odgodu otplate dogovorite sa agentom, jer bi se u protivnom mogli naći u dodatnim problemima, u vidu ovrhe. Zbog toga sa zajmovima uvijek budite oprezni.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (640 ocjena)