Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Hitni zajmovi

Hitni zajmovi i kako se prijaviti

Potreban vam je hitan zajam? Želite znati nešto više o tome što su to hitni zajmovi i kako se prijaviti? Onda svakako pročitajte ovaj tekst, jer ćete uz pomoć njega saznati što su to hitni zajmovi i kako se prijaviti. Prijava za hitne zajmove je vrlo jednostavna i obavlja se na način da se ispuni šest koraka.

Prvi korak se odnosi na samo odabiranje iznosa zajma kojeg želite posuditi. Nakon toga, odabrani iznos je potrebno potvrditi klikom na gumb. Treći korak se odnosi na nove klijente. Naime, oni moraju obaviti registraciju na način da upišu vlastitu e-mail adresu te korisničko ime i lozinku.

Nakon uspješne registracije, potrebno se prijaviti tim istim korisničkim imenom i lozinkom kako bi se mogao ispuniti pristupni obrazac. Zatim će vas službena osoba obavijestiti o odobrenju vašeg zahtjeva i vi ćete zatim morati poslati sms poruku sa definiranim sadržajem na mobilni broj, koji je naveden na Internet stranici zajmodavca. Nakon što zajmodavac zaprimi vašu sms poruku, zajam će se isplatiti a vaš bankovni račun.

Hitni zajmovi i na što se mogu potrošiti

Treba vam hitan priljev gotovinskog novca kako bi platiti svoj idealni godišnji odmor? Ili kako bi kupili novi automobil, koji vam je zapeo za oko? Možda vam gotovinski novac hitno treba da platiti nenadane režijske troškove? Ili vam se pokvarila veš mašina i trebate hitno platiti njen popravak?

S obzirom da sa svojim redovnim financijskim primanjima ne možete platiti navedene stvari ili neke druge koje su vama potrebne, odlučili ste se na posuđivanje hitnog zajma. Nitko od vaših prijatelja ili članova obitelji vam ne može dati relevantne odgovore na to što su to hitni zajmovi i na što se mogu potrošiti?

Ne brinite, jer nakon što pročitate ovaj tekst znati ćete što su to zajmovi i na što se mogu potrošiti. Kao što samo ime govori hitni zajmovi su vrsta zajmova koji se isplaćuju u najkraćem mogućem vremenu. Predviđeni su za osobe kojima hitno treba gotovinski novac. Ova vrsta zajma ima nenamjenski karakter. Drugim riječima, ovi zajmovi se mogu trošiti na sve one stvari koje su vama potrebne. Vi sami odlučujete na što ćete potrošiti dobiveni zajam.

Hitni zajmovi za studente

Student ste koji želi živjeti studentski život punim plućima. To uključuje učestale izlaske, putovanja, večere, ali i samostalni život, tj. vlastito plaćanje stanarine i hrane. Uz redovito pohađanje predavanja radite studentski posao, jer želite zaraditi vlastiti novac s kojim bi poplaćali sve navedene troškove. No, vaša studentska zarada nije dovoljna i želite doći do dodatnog izvora gotovinskog novca?

Banke vam nisu primamljivi, jer zajmove za studente daju po kompliciranim uvjetima i što je najgore te zajmove daju po definiranoj namjeni. Vi želite zajam bez namjene, kako bi ga mogli trošiti onako kako vi želite. Za vas su rješenje hitni zajmovi za studente, koje nudi veliki broj zajmodavaca.

Potražite na internetu gdje se mogu i pod kojim uvjetima dobiti hitni zajmovi za studente i odaberite onog zajmodavca za kojeg smatrate da nudi uvjete po vašoj mjeri. Kod odabira iznosa zajma budite jako odgovorni, tj. nemojte ugovarati iznos zajma koji na kraju nećete moći vratiti i na taj se način dovesti u situaciju da postanete dužnik prije nego nađete stalni posao. Budite odgovorni i prilikom otplate dobivenog zajma, odnosno mjesečne rate otplaćujte na vrijeme.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (659 ocjena)