Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Hitni krediti

Trebaju vam hitni krediti?

Situacije koje zahtijevaju brzo rješenje kako doći do novca nisu rijetkost. One se mogu dogoditi bilo kada i bilo gdje ne birajući pritom da li to vama odgovara ili ne odgovara. U tom trenutku hitni krediti mogu biti idealno rješenje za vaš problem. Ukoliko ste se našli u financijskoj krizi naša usluga pomoći će vam da dobijete novac u vrlo kratkom vremenu. Za razliku od drugih vrsta kredita, hitne kredite možete dobiti u samo nekoliko klikova mišem.

Bez obzira da li vam se pokvarilo vozilo, trebate li platiti stare račune, troškove liječenja i slično hitni krediti omogućit će vam da riješite sve svoje brige.

Do hitnih kredita u 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije

Zahvaljujući Internet poslovanju hitne kredite odobravamo i isplaćujemo vrlo brzo. U mogućnosti smo vam pružiti maksimalno sigurnu uslugu kreditiranja direktno na vaš tekući račun. Već za 15 minuta od kada nam pošaljete potpisanu dokumentaciju za dobivanje kredita možemo vam isplatiti novac. Odabirom visine kredita i periodom vračanja imate mogućnost uzeti hitni kredit do 4000 EUR. Ovo je kratkoročna usluga kreditiranja najbolja za hitne situacije kada nemate vremena čekati. Hitni krediti su usluga kao i pozajmice novca bez zaloga, vrlo pouzdana i svima prihvatljiva.

Inovativna rješenja baš za vas

Neprestanim radom, razvojem i daljnjim ulaganjem postali smo među vodećim tvrtkama u pružanju financijske pomoći preko interneta u Hrvatskoj. Iako većina ljudi još uvijek skeptično gleda na sve ovo, oni koji su bili naši klijenti i koji su još uvijek znaju koliko zaista možemo pomoći. Za vas imamo široku paletu novih i inovativnih financijskih usluga među kojima su neke prvi puta dostupne u Hrvatskoj. Zahvaljujući pruženoj prilici da vam pomognemo, maksimalno smo profesionalni s ciljem da sklopimo posao na obostrano zadovoljstvo.

Obratite nam se s povjerenjem jer čekanjem ugrožavate svoje financije i povećavate mogućnost novih troška.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (570 ocjena)