Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Super brze pozajmice

Super brze pozajmice – super brzo rješenje za iznenadne troškove

U vrijeme kada se svakome od nas mogu dogoditi krizni slučajevi u kojima nam pod hitno trebaju dodatna novčana sredstava, svi mi želimo naći što brži jednostavniji način da dođemo do potrebnog novca kako bismo što prije sanirali bilo kakve nenadane troškove. Nikome od nas nije lako se nalaziti u neugodnoj financijskoj situaciji. Bilo koga od nas može zahvatiti mala financijska kriza, stoga je bitno znati s čime možete raspolagati. Kako biste što prije riješili bilo kakve iznenadne troškove, super brze pozajmice su super rješenje za rješavanje manjih ili većih troškova.

Super brze pozajmice – jednostavan način do brzog novca

Super brze pozajmice vam pružaju mogućnost da što brže i jednostavnije dođete do vama potrebnih novčanih sredstava. Nikada nije bilo jednostavnije doći do novca nego što je to danas. Uz pomoć modernog doba,  omogućeno vam je da vrlo lako dođete do novca putem interneta, bez potrebe odlaska u samu poslovnicu banke ili kreditne kuće. Nakon što ste odabrali kod koga planirate ugovoriti super brzu pozajmicu, sljedeći vam je korak da ispunite njihov jednostavni obrazac za prijavu s vašim osobnim podacima. Potom, im pošaljete sve potrebne dokumente na njihov e-mail. Nakon što ste uspješno završili proceduru prijavu, ubrzo će vas povratno kontaktirati u vezi odobrenja pozajmice. Isplata novca slijedi nakon što su vam odobrili pozajmicu. Već za 15 minuta možete očekivati uplatu na vaš tekući račun! Ovo je savršena opcija za sve kojima je pod hitno potreban novca, a nemaju od koga posuditi.

Super brze pozajmice – kada vam je najviše potreban novac

Super brze pozajmice su idealna solucija kada vam trebaju dodatna sredstava u bilo kojoj situaciji. Svakome od nas se mogu dogoditi iznenadni troškovi kada smo najmanje spremni za njih. Bilo da vam je iskrsnulo nešto, kako na primjer kvar na vašemu automobilu ili popravak u kući koji se mora pod hitno riješiti, super brza pozajmica vam može uvelike pomoći da troškove što prije i bolje sanirate. Pozajmice su nenamjenske, što znači da ih možete primijeniti u bilo koje svrhe. Bilo da vam trebaju dodatna novčana sredstava za pokrivanje računa, rješavanje prošlih dugovanja ili za poboljšanje vaše financijske stabilnosti u kućanstvu. Ujedno, pozajmice se mogu koristiti kako biste si uplatiti vaš zasluženi godišnji odmor, inozemno putovanje te za bilo kakve proslave. Pozajmice vam mogu zaista biti spas u zadnji čas. Kada god da vam se dogodi iznenadni trošak za koje nemate u tome trenutku dovoljno financija da ih pokrijete, uvijek možete računati na super brze pozajmice.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (661 ocjena)