Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Imex banka krediti

Nenamjenski Imex banka krediti

Razmišljate o podizanju nenamjenskog kredita u Imex banci? Ako je vaš odgovor da, onda pročitajte ovaj tekst i saznajte što su to nenamjenski Imex banka krediti. Naime, imex banka krediti se mogu dobiti na iznos između 1. 000 i 150. 000 eura. Minimalni rok otplate koji se može ugovoriti na dobiveni iznos je dvije godine, a maksimalni rok otplate koji se može ugovoriti je 15 godina.

Banka će vam jednokratno zaračunati naknadu u visini od 0, 50% dobivenog iznosa. Kamatna stopa iznosi 6, 44%. Ovi krediti se mogu ugovoriti i bez jamca, ali je onda maksimalni iznos kredita 10. 000 eura. Banka ovu vrstu kredita osigurava uz pomoć par ovjerenih dokumenata. Ti dokumenti su: ovjerena izjava o zapljeni plaće korisnika kredita, ovjerena zadužnica korisnika kredita te dodatni dokumenti, poput police osiguranja od osnovnih rizika.

Kako bi se mogli prijaviti za dobivanje ove vrste kredita morate dostaviti određene dokumenta. U ovom tekstu će se nabrojati samo najvažniji, dok cijelu listu traženih dokumenata možete potražiti na službenoj stranici Imex banke. Dokumenti koji će vam trebati su: zahtjev za kredit, potvrda poslodavca, preslika važeće osobne iskaznice itd.

Turistički Imex banka krediti

Turistički Imex banka krediti su namijenjeni za kupovanje, renoviranje i unaprjeđenje turističkih smještajnih kapaciteta. Također, turistički Imex banka krediti su namijenjeni definiranoj skupini korisnika. Naime, ne može svatko biti korisnik ove vrste kredita. Da bi bili korisnik morate biti punoljetni državljanin Republike Hrvatske, koji je zaposlena na neodređeno vrijeme.

Dobiveni kredit se može najkasnije otplatiti do 70. godine života. Minimalni ugovoreni iznos ove vrste kredita je 1. 000 eura, maksimalni ugovoreni iznos je 200. 000 eura. Rok otplate se dijeli u dvije skupine. Ukoliko se kredit ugovori na 100. 000 eura ili manje, onda je minimalni rok otplate dvije godine, a maksimalni 10 godina. S druge strane, ako je iznos kredita između 100. 000 i 200. 000 eura, onda je maksimalni rok otplate 15 godina, dok je minimalni jednak kao i za kredite do 100. 000 eura.

Dobiveni kredit se isplaćuje na način da se 50 % iznosa kredita isplati namjenski po računima, a drugih 50 % na transakcijski račun. Kamatna stopa iznosi 4, 45 %.

Lombardni Imex banka krediti

Imex banka u svojoj ponudi kredita ima još jednu vrstu nenamjenskih kredita. To su lombardni Imex banka krediti koji se odobravaju uz valutnu klauzulu eura ili američkog dolara. Lombardni Imex banka krediti također imaju jasno definirane korisnike. Korisnici ove vrste kredita mogu biti sve osobe koje imaju namjenski oročeni depozit u ovoj banci i to u trenutku kada se daje zahtjev za dobivanje ovog kredita.

Taj depozit služi kao pokriće za dobiveni lombardni kredit, koji se može dobiti u maksimalnom iznosi od 95 % od iznosa depozita. Maksimalni rok otplate je 12 godina. Ova vrsta kredita se isplaćuje na račun otvoren u Imex banci. Zaračunava se i naknada za obradu kreditnog zahtjeva u iznosu od 1 % dobivenog iznosa kredita. I za ovu vrstu kredita postoji instrument osiguranja, a to je da depozit mora biti oročena na rok koji je dva mjeseca duži od roka otplate kredita.

Imex banka vam nudi opciju prijevremene otplate kredita i to bez toga da morate platiti nekakve dodatne troškove.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (567 ocjena)