Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti splitska banka

Što su to brzi krediti splitska banka

Želite podignuti brzi kredit kako bi ispunili određenu želju ili kako bi platili nenadani financijski trošak? Saznali ste da splitska banka u svojoj ponudi ima brze kredite i sada želite znati nešto više o tome što su to brzi krediti splitska banka. Ako ste se prepoznali u prijašnjim rečenicama, onda više ne trebate tražiti informacije, jer nakon što pročitate ovaj tekst znati ćete sve o tome što su to brzi krediti splitska banka.

Prije svega treba navesti da je ova vrsta kredita idealno rješenje za sve osobe koje žele brzo doći do dodatnog novca. Za dobivanje ove vrste kredita, postupak je vrlo jednostavan i brz. Od vas se traži da ispunite sve zahtjeve banke, a to se odnosi na pravilno ispunjavanje zahtjeva za dobivanje kredita i dostavljanje kompletne i važeće dokumentacije.

Dokumentacija se odnosi na osobne dokumente i dokumente kojima dokazujete svoje financijsko stanje, odnosno financijske mogućnosti. Ovu vrstu kredita možete ugovoriti direktno u poslovnici banke ili putem online obrasca, koji se nalazi na službenoj Internet stranici banke.

Brzi krediti splitska banka karakteristike

Prije nego donesete konačnu odluku o podizanju kredita u splitskoj banci, želite znati nešto više o tome što su brzi krediti splitska banka, odnosno želite znati nešto više o njihovim karakteristikama. Brzi krediti splitska banka se odlikuju vrlo povoljnim uvjetima. Naime, kao što je već navedeno ovi krediti se mogu ugovoriti i online, što je naročito primamljivo sada kada vlada pandemija korona virusa.

Naime, uz pomoć ovog načina potencijalni korisnici izbjegavaju nepotrebne gužve u poslovnici banke i na taj način osiguravaju svoje zdravlje. Postupak odobrenja zahtjeva za ovim kreditom ne traje dugo, tj. traje svega nekoliko desetaka minuta i što još valja napomenuti, na taj se postupak ne vežu nikakvi troškovi.

Maksimalni iznos na koji se brzi krediti splitske banke mogu ugovoriti iznosi 30000 eura. Rok otplate se može ugovoriti na period između jedne i deset godina, sve ovisno kako vi želite i kako vama odgovara. Na ugovoreni iznos banka će vam zaračunati jednu od dvije ponuđene kamatne stope. U ponudi su fiksna i promjenjiva kamatna stopa.

Brzi krediti splitska banka za studente

Brzi krediti splitska banka za studente je jedna od više vrsta brzih kredita koje nudi splitska banka. Korisnici koji mogu dobiti brzi krediti splitska banka su osobe koje imaju status redovnog ili izvanrednog studenta na preddiplomskom, diplomskom i poslijediplomskom studiji, bilo državnog ili privatnog fakulteta u Republici Hrvatskoj.

Također, ta osoba mora biti postojeći klijent splitske banke ili mora taj status ostvariti unutar tri mjeseca nakon što dobije ovaj kredit. Ovaj kredit se izdaje u eurima. Kredit se može dobiti u iznosu između tisuću i 10 tisuća eura.

Kamatna stopa se kreće oko 4 % posto, ovisno radi li se fiksnoj kamatnoj stopi ili o promjenjivoj kamatnoj stopi. Splitska banka vam neće zaračunati trošak obrade zahtjeva za kredit, tj. postupak odobravanja kredita. Rok otplate ove vrste kredita se kreće između 1 i 7 godina, sve ovisno o vama koji ćete rok odabrati. Nakon što vam se odobri, kredit će vam se isplatiti na tekući račun.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (651 ocjena)