Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gdje posuditi novac

Pitate li se gdje posuditi novac?

Ponekad je za posudbu novca dovoljno samo malo promisliti, otići na Internet i pronaći idealnog partnera i rješenje za svoje financije. Žureći s odlukama najčešće ćete napraviti krivi potez nakon kojega ćete mjesecima polije žaliti. U slučaju da razmišljate o tome gdje posuditi novac naš savjet svakako je da ne žurite.

Iako potreba za novcem može biti hitna, bez obzira za što vam treba bitno je da mirno spavate znajući kako ste riješili svoj problem. Potraga za novcem u današnje vrijeme uobičajena je stvar. Iovako mala mjesečna primanja uz nedostatak posla tjeraju nas da živimo i da se snalazimo kako znamo. Ono što na kraju mjeseca dobijemo kao plaču često nije dovoljno da preživimo do iduće plaće. Ulazeći tako u kredite, minuse i koristeći razne kartice tonemo sve dublje i dublje.

Iz financijske krize možete izaći već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije!

Gdje posuditi novac na siguran način?

Prilikom posudbe novca svakako morate gledati da je način posudbe siguran. U slučaju da se ne radi o prijatelju, rodbini ili banci pažljivo odaberite tvrtku koja vam je spremna pomoći. Mi svim svojim klijentima uspješno pomažemo koristeći inovativne usluge i široku paletu financijskih usluga prilagođenih njihovim potrebama. Za prijavu je dovoljno tek dvije minute, dok je isplata moguća već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije!.

Bez lažnih obećanja i skrivenih troškova do novca!

Iako poslujemo isključivo online i time možemo kod određenih ljudi na prvi pogled probuditi sumnju, nakon što bolje upoznate naše poslovanje i tko smo zapravo mi shvatit ćete kako je poslovati s nama u biti profesionalno, provjereno i ono što je najvažnije sigurno. Cijeneći vaše vrijeme i novac trudimo se biti maksimalno uslužni i profesionalni s ciljem da sklopimo poslovanje na obostrano zadovoljstvo. Kod nas nema skrivenih troškova niti sitnih slova kojima bi smo vas pokušali prevariti. Sve na našoj stranici je vrlo jasno i transparentno, a za sva dodatna pitanja uvijek vam stojimo na usluzi.

Do 4000 EUR u 15 minuta od uspješne prijave

Minimalni iznos novca koji posuđujemo je 75 EUR dok je maksimalni 4000 EUR. Rok vračanja novca ovisi o visini za koju se odlučite. Novac se isplaćuje isključivo putem računa, te se mjesečne rate isto tako vračaju. Mi ne radimo na crno niti poslujemo s isplatama na ruke.

Obratite nam se s povjerenjem jer mi smo mjesto gdje posuditi novac je lako, brzo i jednostavno.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (560 ocjena)