Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Posudba novca bez ugovora

Posudba novca bez ugovora, primamljivost ponude

Internet, oglasnici, rasvjetni stupovi po gradu, sve je ovo puno oglasa povezanih s posudbom novaca, Brzi zajam, brzi krediti, pozajmice, sve su ovo riječi koje većina nas zna što znače. Često se u svemu navedenome nađe i posudba novca bez ugovora. Ovakav način posuđivanja novca može biti jako opasno. Nažalost mnogi od nas imaju potrebu za brzim novcem u današnjem svijetu, i isto tako se dobra većina odluči na opciju pozajmica, brzih zajmova i kredita što je sasvim razumljivo. Kod uzimanja navedenih stavki bitno je provjeriti uvjete pod kojima pružatelj usluga posluje. Zahtjev, ugovor, dokumentacija, sve su ovo stvari koje su najčešće prisutne kao oblik dokaza da je do posudbe novca došlo. Koje sve zamke sakriva posudba novca bez ugovora? Pogledajte primjer banaka, one ne posuđuju novac bez ugovora, tj. One od svojih klijenata zahtijevaju formalni ugovor nebitno da li je u pitanju kredit, zajam ili pozajmica. Ovime se banka osigurava ako klijent ne poštuje potpisano. Ako ovakav ugovor ne dolazi sa strane zajmodavca, to znači da vrlo lako može doći do promjene svega što ste se dogovorili. Bolja i sigurnija opcija od uzimanja novaca na crno su svakako online krediti, i banke kao i druge kreditne ustanove koje rade pod odobrenjem hrvatske Narodne Banke.

Posudba novca bez ugovora, ugovor kao zaštita

Najveći rizik koji predstavlja posudba novca bez ugovora je to što on nema pisanog traga, ne postoji ugovor kojim se može dokazati. Osoba koja je posudila novac na ovaj način može reći da novac nikada nije posudila niti dobila, a s druge strane zajmodavac isto može tvrditi da klijent nikada nije vratio posuđeno. Pisani trag kod izdavanja novca mora postajat, to je dokaz o posudbi novca. Također je bitno naglasiti da ako uzimate zajam, kredit ili pozajmicu da s razumijevanjem pročitate ugovor prije nego ga potpišete. Mnogi često ignoriraju tekst koji je otisnut malim slovima, što kasnije može dovesti do raznih komplikacija. U ugovoru trebaju biti jasno istaknuti svi uvjeti vezani za posudbu novca, što znači da se obje strane trebaju biti upoznate sa iznosom kredita, kamatnih stopa, vrsta kamatnih stopa i razdoblje u kojem se novac treba vratiti. Ovakav pismeni trag omogućava transparentno poslovanje za obje strane i vrijedi kao dokaz te pomaže u rješavanju možda budućih žalbi i sudskih sporova. Posudba novca bez ugovora se nikako ne preporuča.

Posudba novca bez ugovora, tužbe

Nažalost, posudba novca bez ugovora će rezultirati tužbom od jedne strane. Tužbe ovakve vrste znaju potrajati od godinu pa do dvije. Proces je takav da sud daje nalog da se primi odgovor na tužbu nakon što se on primi, pravilo nalaže da vrijeme za odgovor je 30 dana, ali ovo se često zna odužiti na 2 mjeseca. Zatim se zakazuje ročište, jedno a možda i dva radi saslušanja svjedoka, cijeli proces također može potrajati mjesec do dva. Nakon toga dolazi se do presudbe na koju također se može podnijeti žalba ako jedna od obje strane nisu zadovoljne, ali o tome odlučuje županijski sud. O sudskim troškovima ne moramo pričati. Posudba novca bez ugovora vam uvelike može otežati financijski život, više nego olakšati. Sada možda znate zašto banke i kredite kuće daju ugovore ili opće uvjete poslovanja uz kraći ugovor. Novac je potreban svima nama, ako niste kreditno sposobni ili ne možete dobiti željeni novac preko banke, kreditne kuće vam stoje na raspolaganju. Ako ste možda skeptični prema kreditnim kućama ili nekim drugim financijskim institucijama, tada je možda najbolje da novac zatražite od rodbine ili prijatelja.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (648 ocjena)