Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:22
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

ZABA krediti za umirovljenike

Zaba krediti za umirovljenike, potreba za kreditom

Potrebu za kreditom nemaju samo mladi, imaju i ljudi srednjih godina i umirovljenici. Potrebe za kreditom ne nestaju kako dolaze godine, dapače umirovljenici često dižu kredite kada primijete da bi se nešto trebalo adaptirati, popraviti, kada žele pomoći užim članovima obitelji i slične situacije. Zaba krediti za umirovljenike je napravljen po mjeri današnjih umirovljenika i njihove skromne mirovine. Nažalost mnogi umirovljenici često dižu kredit kako bi pomogli sami sebi radi ne dovoljnog prihoda s kojim mogu mjesečno raspolagati. Često umirovljenici također imaju stres oko raznih dugova još iz dana prije mirovine. Što god da je pitanje Zaba krediti za umirovljenike je ovdje da ponudi odgovor i rješenje. Umirovljenici se često boje kredita radi velikih rata otplata i često se boje kako ne bi upali u još veća dugovanja ili probleme. S punim povjerenjem kao umirovljenik se možete obratiti Zabi i reći stručnom timu za što vam treba kredit i pitati što su vaše mogućnosti.

Zaba krediti za umirovljenike, razlog za dizanje kredita

Umirovljenici u većini slučajeva čak ne dižu kredit radi sebe nego radi drugih. Zaba krediti za umirovljenike je tu za vas bez obzira koji je razlog dizanja vašeg kredita. Primjerice, mnogi umirovljenici dižu kredit kako bi pomogli svojim unucima da plate studij, iako za to postoje studentski krediti, znate i sami kako ponekad baka ili djed žele napraviti nešto lijepo za svoje bližnje. Primjer također može biti i vjenčanje unuka ili unuke, preuređenje kuće ili stana, novi skuplji predmet itd. Zaba krediti za umirovljenike je tu da vam pomogne o čemu god se radilo. Umirovljenici moraju samo unaprijed znati koji iznos žele i koji rokovi otplate kao i iznos otplate koji bi im najviše odgovarao. Za sve ostalo tu je stručni tim Zaba banke koji će vam pomoći i objasniti sve vezano za realizaciju kredita, od toga što vam je potrebno pa do što nakon realizacije kredita. Zaba je banka koja nije samo za mlade, umirovljenici su također dobro došli sa svim upitima koje možda žele realizirati.

Zaba krediti za umirovljenike, umirovljenički kredit

Što je Zaba krediti za umirovljenike? Umirovljenički kredit je gotovinski kredit koji se umirovljenicima odobrava bez instrumenata osiguranja i to svim umirovljenicima do 78 godine starosti. Umirovljenik mora zadovoljavati uvjete kreditne sposobnosti koje nalaže Zagrebačka banka. Koje su prednosti Zaba krediti za umirovljenike tj. Umirovljeničkog kredita? Dolazi bez instrumenata osiguranja, visoka pristupna dob za podizanje kredita, povoljniji izračun kreditne sposobnosti koji je prilagođen umirovljenicima, moguće je ugovaranje osiguranja pri otplati kredita. Umirovljenički kredit se odobrava u eurima i to bez naknade za obradu kreditnog zahtijeva. Visina kredita može biti od 75 EUR do 4000 EUR s rokom otplate do 18 mjeseci. Možete li dogovoriti umirovljenički kredit ako primate recimo inozemnu imovinu? Naravno. Krediti za umirovljenike se mogu dogovoriti jedino uz uvjet da ste kreditno sposobni prema mirovini, i da u trenutku dospijeća zadnjeg anuiteta nemate više od 78 godina života. Ostale informacije koje morate znati oko umirovljeničkog kredita slobodno možete pitati stručni tim u Zabi, bilo osobnim dolaskom, preko telefona ili mail adrese.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (528 ocjena)