Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za umirovljenike

Krediti za umirovljenike – najpovoljniji krediti za osobe u mirovini

Svatko od nas ima snove i ideje koje biste rado pretočili u stvarnost. Pogotovo kada ste ušli u mirovinu i imate više slobodnog vremena te je ovo idealna prilika da se posvetite sebi i svojim željama. Krediti za umirovljenike su savršena opcija za sve umirovljenike koji bi htjeli provesti svoje najbolje dane radeći ono što najviše i žele. Bilo da se to radi o putovanjima, hobijima ili nešto treće, kredit za umirovljenike će vam omogućiti da se svi vaši snove ostvare.

Krediti za umirovljenike – krediti uz kojima je sve moguće

Krediti za umirovljenike vam daju mogućnost da sve svoje ideje, planove i želje pretočite u stvarnost. Znamo kako je teško umirovljenicima s malom mirovinom i kako je nemoguće išta s njom napraviti.  S malom mirovinom ne možete putovati, baviti se s vašim hobijima ili takvo što. Za takve stvari vam trebaju znatno veće financije u upravo zbog je kredit za umirovljenike idealna solucija za vas. Ukoliko ste vi trenutno umirovljenik ili ćete uskoro ući u mirovinu te imate planove i ideje koje biste rado voljeli realizirati, onda je za vas ova opcija savršena.

Krediti za umirovljenike – realizirajte svoje ideje već danas

Krediti za umirovljenike su nenamjenski , što ih čini savršenom opcijom jer novčana sredstava možete primijeniti u bilo koje svrhe, kako god vi to željeli. Uz dodatna sredstava možete ostvariti sve vaše snove, bilo one mali ili veliki. Bilo da li se radi o putovanju u daleke i egzotične zemlje, kupovina novog automobila, uređenje vašega doma ili da si poboljšate vašu financijsku stabilnost. Kredit za umirovljenike je savršeno rješenje za sve osobe u mirovini koji bi htjeli napokon realizirati svoje planove i ideje, te živjeti onako kako ste to oduvijek htjeli bez briga oko financija. Zato posjetite svoju banku i pokrenite proceduru sklapanja ugovora za kredit kako biste krenuli u svoj novi život već danas.

Krediti za umirovljenike – krediti s kojima svi vaši snovi mogu postati stvarnost

Zašto ne biste htjeli živjeti život onako kako biste to vi htjeli? Zašto ne iskoristite vrijeme koje imate u nešto što istinski volite? Uz kredite za umirovljenike sve je moguće! Jednostavno posjetite vašu obližnju banku gdje će vam stručni bankar ponuditi najbolje i najpovoljnije uvjete samo za vas. Krediti za umirovljenike su nenamjenski što znači da ih možete upotrijebiti za bilo koju namjenu. Bilo da želite iskoristiti novac za putovanja po svijetu, investiciju u vaš dom ili za vaše hobije, na vama je kako želite upotrijebiti dodatna novčana sredstava koja su vam na usluzi.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (531 ocjena)