Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za obrtnike

Krediti za obrtnike, vlastiti posao

Iako je doba neke ekonomske krize, to ne sprječava mnoge da pokrenu svoj vlastiti posao. Najčešće se radi o otvaranju obrta. Bilo da ste sam svoj šef već dulje vremena, ili ste novi u svijetu poslovanja, upoznati ćete se eventualno s ponudom krediti za obrtnike. Često je u pitanju proširenje određenog poslovanja za koje se nema određena svota novaca. Mnogi obrtnici za svoj daljini razvoj upravo uzimaju kredit. Krediti za obrtnike rađeni su po mjeri i potrebi određenih obrtnika. Vlastiti posao često zahtjeva dosta veliki financijski izdatak dok se posao ne pokrene, pa čak i kada se posao pokrene uvijek se nađe nešto što bi bilo dobro novčano pokriti. Biti poduzetnik nije laka stvar, iako vam se možda čini po broju obrta da je. Obrtnici bi trebali svom poslovanju pristupiti ozbiljno s unaprijed razvijenim poslovnim planom i troškovnikom kako ne bi ubrzo došla potreba za dizanjem kredita da se spasi poslovanje.

Krediti za obrtnike, za bolje poslovanje

U jednom trenu u vašem poslovanju pojavit će se potreba za kreditom. Veliki broj banaka nude kredite za obrtnike koji u ponudi imaju sve što je potrebno za financiranje vašeg poslovanja. Ponuda krediti za obrtnike varira od banke do banke. Promjene su najčešće najviše vidljive u financiranju investicija, revolving kreditu, kratkoročnom i dugoročnom kreditu koji je prilagođen obrtnicima itd. Svi znamo kako male sitnice tvore veliku stvar, tako da nikada ne smijete zanemariti malu sitnicu u kreditu koja vam se možda čini da nije u redu. Potreba za kreditom se radi individualno. Banke imaju u ponudi i određene kredite za obrtnike koji se bave poljoprivredom i turizmom. Određene banke čak i nude prekoračenja po transakcijskim računima koji se mogu koristiti za financiranje povremenih potreba za likvidnim sredstvima i za fleksibilno te jednostavno povlačenje potrebnih sredstava do iznosa do kojeg je odobreno prekoračenje. Ovdje imate i okvire za vaše financijsko praćenje koje se odnosi kod učestale potrebe za korištenje nekih kratkoročnih proizvoda. Krediti za obrtnike u raznim bankama nude razne mogućnosti, na vama kao obrtniku je da istražite što vam najviše odgovara.

Krediti za obrtnike, ugovaranje kredita

Prednost digitalnog bankarstva je omogućilo da kredit za obrtnike možete zatražiti i iz udobnosti vašeg doma. Krediti za obrtnike su dostupni na svakoj web stranici banke. Kako se prijaviti za kredit online? Kada na stranici banke odabere kredit, odredite iznos kredita kojeg želite i rok otplate, tu vam pomaže kreditni kalkulator koji vam odmah na stranici sve izračuna. Nakon odabira navedenog, slijedite daljnje upute na stranici banke, a to često uključuje ispunjavanje raznih zahtjeva i obrazaca kao i dogovaranje sastanka s osobnim bankarom nakon što putem weba pošaljete vaš zahtjev za kreditom. Kredit za obrtnike vam nudi mogućnost da svoje poslovanje proširite, ili ako ste novi obrtnik nudi vam određene beneficije u startnom poslovanju. Krediti za obrtnike će vam također omogućiti da unaprijedite svoje poslovanje na duže staze i postanete uspješni u svom poslovanju. Od iznimne je važnosti da rastete u skladu sa svojim poslovanjem i tako se spremite za sve što vam budućnost nosi u vašem budućem poslovanju.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (666 ocjena)