Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam odmah

Hitan zajam odmah

Hitni zajmovi pomažu u pokrivanju neočekivanih troškova, poput hitnih popravaka automobila ili kuće. Usporedite opcije mrežnih zajmodavaca i naučite kako odabrati siguran zajam odmah. Neosigurani osobni zajmovi jedna su vrsta hitnih zajmova koja može biti daleko jeftinija i sigurnija od ostalih vrsta, poput zajma do dana plaćanja ili automatskog zajma. Oni također mogu biti jednako brzi, mnogi zajmodavci financiraju zajmove isti dan kada se prijavite. Ipak, kamatne stope na osobne zajmove mogu biti visoke, pogotovo ako vam kredit nije jak ili već imate puno duga. Čak i ako se žurite, usporedba zajmodavaca i drugih opcija dugoročno bi vam mogla uštedjeti novac. Online su zajmodavci koji nude hitne zajmove, plus savjete o odabiru zajma i alternative koje treba razmotriti. Svi ti zajmodavci procjenjuju vašu sposobnost da priuštite zajam odmah, praksa koja smanjuje rizik – za vas i zajmodavca. No čak i ako vam odobrimo, možda nećete moći odmah pristupiti svojim sredstvima. To je zato što često trebate ispuniti određene uvjete zajmodavca, poput prijave u određeno doba dana, da biste dobili financiranje istog dana. Ako to ne učinite, morat ćete pričekati barem sljedeći radni dan – a možda i duže, ovisno o vašoj banci – da biste dobili svoj novac. Osim toga, određene vrste zajmova za jedan dan mogu biti vrlo skupe. Ako vam novac treba odmah, važno je razumjeti ukupne troškove zajma i osigurati da si možete priuštiti da ga vratite na vrijeme. Evo naših najboljih izbora za najbolje osobne zajmove – koji su obično jeftiniji od ostalih vrsta zajmova istog dana – koji nude financiranje na dan kada se prijavite.

Online zajam odmah

Upstart je internetska platforma za posudbu koja uz podatke o kreditu i prihodima razmatra i alternativne podatke o prijavi, uključujući mjesto stanovanja i školovanja. Tvrtka kaže da financira 99% kredita u roku od jednog radnog dana nakon odobrenja. Avant ima nisku minimalnu kreditnu ocjenu i kaže da kredit može financirati jedan radni dan nakon odobrenja. Njegova godišnja postotna stopa uključuje administrativnu pristojbu do 4, 75%. Tvrtka izvještava o uplatama u tri glavna kreditna ureda – Experian, Equifax i TransUnion – koji vam mogu pomoći u izgradnji kredita. OneMain nudi osobne zajmove i zajam odmah dostupan zajmoprimcima s niskim kreditnim rejtingom, ali oni dolaze s visokim APR-ima i naknadom za izvorno plaćanje. Zajmodavac može brzo financirati zajmove čekom za zajam odmah, ali da biste dovršili postupak, morate posjetiti poslovnicu. LendingPoint posuđuje zajmoprimcima s niskim kreditnim rejtingom i malo postojećeg duga. Tvrtka kaže da može financirati zajam radnim danom nakon odobrenja, no u nekim bi slučajevima moglo potrajati i duže. Rocket Loans kaže da 85% zajmoprimaca dobiva sredstva do radnog dana nakon odobrenja zahtjeva; najduže je potrebno oko tri radna dana. Raketni zajmovi također omogućavaju zajmoprimcima da se pretkvalificiraju na mreži kako bi vidjeli ponude zajma bez utjecaja na njihovu kreditnu ocjenu. Best Egg kaže da njegova prijava traje nekoliko minuta, a zajmovi se u nekim slučajevima financiraju jedan radni dan nakon odobrenja. Iako zajmodavac odobrava podnositelje zahtjeva s poštenim kreditom, prosječna ocjena iznosi 700, što spada u dobar raspon na FICO ljestvici. Oportun nudi zajmove na male rate zajmoprimcima s malo ili nimalo kreditne povijesti po stopama koje su visoke u usporedbi s drugim zajmodavcima s lošim kreditnim rizikom. Djeluje u samo nekoliko država i ponekad financira zajmove u roku od nekoliko sati, bilo da se prijavljujete putem interneta ili osobno.

Kako odabrati najbolji zajam odmah dostupan

Ako vam hitno trebaju sredstva i zajam odmah, razmislite o zajmodavcu koji nudi brzo financiranje, poput raketnih zajmova ili Upstarta. Iako neki zajmodavci nude financiranje istog dana, uobičajena vremena financiranja su dva do sedam dana. Mrežni zajmodavci često otkrivaju koliko je vremena potrebno, tako da ćete znati što možete očekivati ​​prije prijave. Prije nego što podnesete zahtjev za kredit, prikupite potrebne dokumente – poput W-2, bankovne kartice i izvode na bankovnom računu – i odmah odgovorite na pitanja zajmodavca kako biste ubrzali postupak zajma. Brzina se može činiti važnijom od cijene zajma, ali svejedno je važno usporediti naknade i godišnje postotne stope više zajmodavaca. Većina zajmodavaca na mreži nude pretkvalifikaciju koja uključuje blagu provjeru kreditne sposobnosti i omogućuje vam pregled vaše stope i roka bez utjecaja na kreditnu ocjenu. Kredit s najnižim godišnjim iznosom najjeftiniji je i obično najbolji izbor, pod uvjetom da su mjesečna plaćanja prihvatljiva. Upotrijebite osobni kalkulator zajma za procjenu ukupnih kamata i mjesečnih uplata na novi zajam. Uz cijene i naknade razmotrite mogućnosti plaćanja i druge značajke. Neki zajmodavci omogućuju vam da odaberete datum dospijeća plaćanja, oprostite zakašnjele naknade ili vam omoguće da preskočite uplatu ako je potrebno. Zajmodavci također mogu pružiti financijsku edukaciju na svojim web stranicama. Hitne zajmove za zajam odmah možete dobiti i od lokalne kreditne unije. Ovi neprofitni zajmodavci često su dobra opcija za zajmoprimce s lošom kreditnom karticom jer uzimaju u obzir vašu cjelokupnu financijsku sliku – ne samo kreditnu sposobnost – i mogu pružiti niže stope i uvjete. Neki nude kratkoročne alternativne zajmove do plaće u iznosu do 2000 američkih dolara. Da biste postali član kreditne unije, obično trebate živjeti, raditi ili studirati u određenom području ili biti povezani s određenom grupom. Morat ćete kupiti udio u kreditnoj uniji da biste otvorili račun (5 do 25 $).

         
Ocjena: 4.8 / 5 (545 ocjena)