Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:14
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit

Kredit, u modernom svijetu instrument koji osigurava poslovanje i egzistenciju

Novac, pozajmljivanje, zaduživanje i vrlo raznoliko kreditiranje idu uvijek zajedno, otkad je izmišljen novac. U suvremenom svijetu se zadužuju privatne osobe, pravni subjekti, tvrtke, institucije, pa čak i države. Ponekada se čini da je cijeli svijet nekome dužan, što nije daleko od istine. Kredit je u modernom svijetu postao instrument koji osigurava poslovanje i egzistenciju pojedinca i cjelokupnog društva. Mnoge dobre ideje u svijetu nikada ne bi bile realizirane da nije bilo mogućnosti kreditiranja. Mnogi siromašni pojedinci sa sjajnim idejama su uz pomoć kredita izgradili poslovna carstava koja hrane mnogo usta i na korist su svojetu i cijelom društvu. Kredit je mnogim sanjarima pomogao da ostvare svoje snove i postanu uspješni, slavni, bogati i poznati. Svijet bez kredita je danas nezamisliv iako se modeli kreditiranja mijenja ju, nadograđuju i razvijaju stalno. Posuđivanja novca je uvijek bilo i uvijek će ga biti jer je kreditiranje zamašnjak na kotaču svakog progresa i napretka svijeta i u svijetu.

Kredit; gruba posjela na pozajmice, zajmove, kratkoročne, srednjoročne i dugoročne kredite

Banke, novčarske kuće i agencije stalno dizajniraju nove pakete kreditiranja, ali neki osnovni modeli se nikada ne mijenjaju. Kredit je uvijek posudba novca na kraći ili duži rok pod određenim uvjetima, a gruba posjela bi se mogla svesti na pozajmice, zajmove, kratkoročne, srednjoročne i dugoročne kredite. Sve ostale vrste kreditiranja su samo varijacije na ove osnovne teme, prijedloge i modele pozajmljivanja novca. Pozajmice, zajmovi i kratkoročni krediti čine jednu grupu, srednjeoročni krediti nude veće iznose na duži rok otplate, a dugoročni krediti su veliki novčani iznosi na 20, 30 ili više godina. Takve dugoročne kredite uzimaju pojedinci koji rješavaju krupne životne stvari, vlasnici tvrtki, institucije, novi poduzetnici. Kredit je pogonska energija na nove projekte i poduhvate u životima pojedinaca i za razvijanje i ostvarenje planova u poslovnom sektoru. Bez kredita bi se sav svjetski progres odvijao puno sporije, a neke zamisli i planovi bi bili neostvarivi i vama jedna obična posudba novca može promijeniti život.

Kredit, prednost posuđivanja je u tome što vam taj novac osigurava sretnu i uspješnu budućnost sada

Za sve originalni zamisli i ideje postoji pravo vrijeme i ako se pravovremeno ne realiziraju, netko drugi će vas preteći i kasnije neće imati nimalo smisla raditi nešto što je netko drugi prije vas napravio. Kredit, prednost posuđivanja je u tome što vam taj novac osigurava sretnu i uspješnu budućnost sada. Novac dobijete sada, svoju originalnu ideju pokrenete i plasirate odmah, u pravo vrijeme i ostatak života uživajte u plodovima svoga rada. Takvim zvjezdanim trenucima kreditiranje je doista vjetar u jedra i takve trenutke treba prepoznati i iskoristiti. Kredit može biti veliki kotač napretka i u privatnom i u poslovnom sektoru ako se pravovremeno zatraži i planski i razborito utroši. Student koji je jedino kreditiranjem mogao studirati kada jednoga dana postane ugledni član akademske zajednice itekako će doprinositi svojim radom boljem životu svoje šire društvene zajednice, da nije bilo studentskog kredita, možda nikada ne bi dobio priliku da utječe na društvene promjene u svom okruženju.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (526 ocjena)