Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam na osobnu

Zajam na osobnu – zatražite zajam uz minimalnu dokumentaciju

Znamo koliko znaju biti komplicirani procesi ugovaranja kredita u bankama. Morate prikupiti mnogo papirologije, stalno posjećivati vašu banku i te pritom stalno biti pod stalnim stresom. Kada se nalazite u situaciji gdje vam hitno treba novac i nalazite se u stresu, zadnja stvar na listi koja vama treba je još jedan dodatni izvor stresa. Nema potrebe za time. Uz zajam na osobnu možete vrlo jednostavno te brzo doći do svoga novca bez potrebe posjećivanja vaše banke i to uz minimalnu količinu dokumentacije. Zajmovi na osobnu se mogu pronaći kod svih većih kreditnih kuća i grupa koje trenutno postoje kod nas na tržištu.

Zajam na osobnu – uštedite i vrijeme i novac s online zajmovima

Da li ste se ikada našli u neugodnoj situaciji gdje vam je bio hitno potreban novac? Sigurno ste razmišljali o tome da ugovorite si kredit, no vjerojatno ste primijetili koliko su te procedure komplicirane te koliko vremena zahtijeva, a i papirologije. Zajam na osobnu s druge strane su mnogo jednostavniji za ugovoriti te vam ne bude oduzelo puno vremena. Kada vam odmah treba novac, vrijeme je najbitniji faktor, te stoga su zajmovi na osobnu najbolja solucija jer možete dobiti isplatu zajma već isti dan! Online sklapanja ugovora za zajam vam štedi i vrijeme i novac. Više ne morate gubiti svoje dragocjeno vrijeme po bankama, već možete iz udobnosti vašega doma dobiti novac kada je to vama najpotrebnije.

Zajam na osobnu – brzi proces sklapanja ugovora za zajam

Od kada su se pojavili zajmovi na osobnu, brzo su stekli svoju popularnost, i to najviše zbog mnogih svojih prednosti koje nosi sa sobom. Njegove glavne značajke su mu jednostavnost proces sklapanja ugovora, trenutno odobrenje, minimalna dokumentacija te brzina isplate novca na računu. Zajam na osobnu omogućuje svakome da nikada lakše i brže dođe do svoga novca kada god vama to zatreba. Prilikom sklapanja ugovora za zajam, trebate ćete izdvojiti tek par minuta i osnova dokumentacija.

Zajam na osobnu – u samo nekoliko minuta dođite do novca

Što čini zajam na osobnu odličnim je činjenica što vam treba samo vaša važeća osobna iskaznica da dođete do dodatnog novca. Sve što trebate učiniti da već danas dobijete novca je ispuniti vrlo jednostavni obrazac za slanje zahtjeva za zajam, te im potom poslati sken vaše osobne iskaznice na njihov e-mail. Nakon što vam odobre zajam, možete očekivati isplatu novca već za 15 minuta na vaš tekući račun! Ovo je savršeno rješenje ukoliko vam treba novca taj dan.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (667 ocjena)