Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:32
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zagrebačka banka nenamjenski krediti

Zagrebačka banka nenamjenski krediti uz m-zaba

Ne čekajte, čak ni u banci! Ostvarite sve Zagrebačka banka nenamjenski krediti opcije još brže putem m-zajma u internetskim bankarskim uslugama aplikacije m-zaba, odakle god odaberete. U samo nekoliko jednostavnih koraka, bez da morate posjetiti banku ili javnog bilježnika i sa osiguranjem koje pokriva plaćanje zajma kad to niste u mogućnosti. Kako ugovoriti sve Zagrebačka banka nenamjenski krediti opcije koristeći novu funkcionalnost m-zajma? Ažurirajte m-zabu i pokrenite postupak prijave za kredit putem internetskog bankarstva odabirom funkcije m-zajma dostupne putem m-zaba mobilne aplikacije. Upišite neke podatke o vama i recite nam koliko novca želite posuditi, a oni će stvoriti prijedlog za vas! Sada sve što morate učiniti je postaviti kvalificirani elektronički potpis, a zatim potpisati policu osiguranja i ugovor o zajmu. Novac je na vašem tekućem računu! Uvjete zajma koji ste dogovorili možete provjeriti putem m-zaba u bilo kojem trenutku – pregled uvjeta, stanja, aktivnosti i dokumenata. Nudi vam se mogućnost da putem m-zabe na brz i jednostavan način ugovorite euro gotovinski zajam uz fiksnu kamatnu stopu od 5, 20%, primjenjivu na sve gotovinske zajmove s osiguranjem osiguranja zajma koji osigurava otplatu zajma u slučaju neželjenih i neočekivane životne situacije. Bez naknade za obradu kredita. Dokumenti se potpisuju kvalificiranim elektroničkim potpisom.

Zagrebačka banka nenamjenski krediti preko e-zaba

Brzo, jednostavno i povoljno upravljajte svojim financijama, vršite plaćanja i poslujte s bankom iz udobnosti svog doma! Sve što trebate je računalo s pristupom Internetu i token (m-token ili fizički token) koji dobivate prilikom organiziranja internetskog bankarstva (e-zaba) kako bi vam se aktivirali Zagrebačka banka nenamjenski krediti. Korištenjem e-zaba možete: provjerite stanje na svojim računima (čak i onima za koje ste ovlašteni potpisnik), štednji, ulaganjima i zajmovima, plaćati račune u Hrvatskoj i inozemstvu (trenutno, u budućnosti ili trajnim nalogom), proslijediti potvrdu o izvršenju naloga primatelju e-mailom ili poštom, budite informirani o svojim troškovima, kupujte, prodajte i zamijenite strane valute, kupiti, prodati i prenijeti udjele u fondovima ZB Invest, dogovorite oročeni depozit sa stimulativnom kamatnom stopom i organizirati i-račune, m-zabu, m-token i osobnog financijskog menadžera te posavjetujte se sa svojim bankarom i izvršite određene transakcije pomoću e-poslovnice. e-zaba osigurava uštedu jer račune za komunalne usluge možete platiti po najpovoljnijim cijenama! Korištenjem e-zaba možete izvršiti oročenje, provjeriti stopu zajma ili izvršavati plaćanja u inozemstvo od kuće, a da ne morate ići u banku i čekati u redovima. Ne ovisite o radnom vremenu podružnica, možete učiniti sve što trebate, kako vam odgovara ako vas zanimaju Zagrebačka banka nenamjenski krediti. Uvijek ćete biti prvi u redu – bez čekanja, bez redova, samo u udobnosti vaše dnevne sobe. Uvijek ćete biti informirani o svojim računima – provjerite svoje transakcije, stanja i aktivnost svojih računa. Štedite okoliš – primajte izjave i obavijesti putem e-zaba umjesto u papirnatom obliku.

Zagrebačka banka nenamjenski krediti uz e-podružnicu

Imamo vijesti! Sada možete zatražiti od e-banke da vam promijeni ograničenje prekoračenja ili otplate rata (onemogućavanje, ograničavanje). e-podružnica je prva mrežna podružnica Hrvatska. Omogućuje izravnu komunikaciju s e-bankarom, bilo gdje da se nalazite putem chata, video ili audio poziva. e-poslovnica se nalazi u e-zabi i besplatna je! Ali e-podružnica nije namijenjena maloljetnim klijentima i stranim osobama. e-podružnica i svi njezini komunikacijski kanali stoje vam na raspolaganju od ponedjeljka do petka od 8 do 21 sat, ili nas u bilo kojem trenutku možete poslati e-poštom ili nazvati.
Posjetom e-poslovnici jednostavno je i brzo: dobiti informacije o svim proizvodima i uslugama banke, potražite savjet o svom poslu, ali također te obavljati razne transakcije bez potrebe da posjetite poslovnicu, kao što su: aktivirati račun ili uslugu ili promijeniti model Lepeza za korisnike koji su sklopili Ugovor o transakcijama, promjena ograničenja kartice ili drugih zahtjeva povezanih s karticom (dostava PIN-a, promjena kartice i slično), izvršiti međunarodna plaćanja, izvršiti prijevremene otplate na rate ili otplatu Mastercard potrošačkih kredita i svi ostali Zagrebačka banka nenamjenski krediti itd. Obratite se e-bankarima i saznajte koje još transakcije možete obaviti u e-poslovnici. E-bankari na raspolaganju su vam putem chata, audio ili video poziva svakog radnog dana od 8 do 21 sat i 24 sata dnevno 7 dana na dan putem e-pošte ili telefona. Nije potrebno posjetiti poslovnicu. Konzultacije, informiranje, plaćanja u inozemstvo ili određene transakcije mogu se izvršiti iz udobnosti vašeg doma. Dulje radno vrijeme u odnosu na radno vrijeme redovnih poslovnica. Uvijek ćete biti prvi u redu bez čekanja, bez redova. Dostupno svim korisnicima e-zaba da bi se lakše sklopili Zagrebačka banka nenamjenski krediti.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (636 ocjena)