Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ugovor o zajmu

Ugovor o zajmu, zašto je važan

Zajmovi su zadnjih godina promijenili način financiranja mnogih od nas i omogućili nam dolazak do brzog novca. Promjenjivo ekonomsko okruženje gledajući iz financijske perspektive povećalo je našu potrebu za gotovinom i tako je ugovor o zajmu omogućio da novci dođu na račun na siguran i pouzdan način. Zašto je važan ugovor o zajmu? Morate u obzir uzeti moguće i potencijalne promjene u skladu s poslovanjem te pružanjem raznih financijskih usluga i zato je neophodan ugovor. Objašnjeno, ugovor predviđa da zajmoprimac se može obvezati da uz glavnicu duguje i kamatu pri povratku novaca. Bitan je adekvatan pristup novčanim sredstvima, i tako se ugovorom uklanjaju sve nedoumice i pritisak povezan s uvjetima o financiranju. Ugovorom jedino možete biti sigurni u ponuđenu uslugu i uvjetima otplate. Dobra procjena opcija vezano za zajmove, i poznavanje ugovora u velikoj mjeri vam mogu olakšati proces zaduživanja tj proces vaše otplate zajma. Naravno, prije ugovora bitno je da prođete sve tražene stavke o zajmu sa zajmodavcem.

Ugovor o zajmu, pouzdana usluga

Financijske usluge poput brzih online pozajmica i zajmova su olakšale financije mnogima, i to čine i dalje. Međutim, primamljive ponude poput ovih moraju imati pisani trag kako ne bi kasnije dolazilo do ozbiljnijih problema. Ugovor o zajmu osigurava vjerodostojnost pružanja tražene financijske usluge, navodi se kako je usluga pouzdana te sigurna. Razne kreditne kuće i banke imaju formalne ugovore s klijentima kada je u pitanju pozajmica ili zajam. Ukratko, pokazuje uvjete zajma. Zašto je ugovor o zajmu bitan? Primjerice, ako se netko odluči uzeti zajam koji ima ugovor na papiru, tada dužnik ili zajmodavac mogu lako provjeriti sve navedene stavke o pruženom zajmu. Ugovor će vas odraditi od svih mogućih ne željenih scenarija. Sigurno znate i čuli ste kako je uvijek dobro imati bilo kakav pisani trag kada se radi o posuđivanju novaca, upravo zato što nikada ne znate što se može dogoditi a vi recimo nemate dokaz u obliku ugovora. Pitate se zašto je ovo potrebno naglašavati? Mnogi ljudi znaju uzimati zajam na ruke bez pisanog traga i to zna stvarati itekakve neugodne probleme.

Ugovor o zajmu, izbjegnite loše odluke

Uz ugovor o zajmu izbjegnite loše financijske odluke koje bi vas mogle koštati. Kada dolazi u pitanje ugovor o zajmu i njegovo potpisivanje, on mora biti u potpunosti čitljiv i razumljiv za obje strane tj. Zajmodavcu i osobi koja traži zajam. Što se može vidjeti u ugovoru? Može se vidjeti iznos kamata, vrsta kamatne stope, i određeni vremenski rok za otplatu zajma. Za sva dodatna pitanja vezana za ugovor na raspolaganju vam stoji vaš zajmodavac kako ne bi došlo do ne željenih problema. Loša odluka bi definitivno bila da tražite zajam a nema nikakvog pisanog traga da se on dogodio? U ovom slučaju vi ili zajmodavac možete tvrditi da do transakcije novaca nikada nije došlo i tražiti novi novac. Prije potpisivanje bilo kakvog ugovora ne samo o zajmu, vrlo je bitno pročitati sve s razumijevanjem. Ugovori vezani za zajam nemaju malih slova na koje morate obratiti pozornost. Prije uzimanje bilo kakvog zajma, pozajmice, kredita svakako dobro razmotrite svoje financijsko stanje i u skladu s time tražite novac.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (656 ocjena)