Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:32
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam na ruke

Kako dobiti zajam na ruke

Civilizacija se konstantno mijenja i ta promjena odražava se na sve segmente društva. Ako kažemo da se danas sve jako brzo odvija, možemo reći da se jednaka stvar događa i sa financijama i tržištu novca. Cijelo poimanje novca, upravljanje novcem i kako doći do njega skroz se promijenilo. Nekada se trošilo samo ono što se zaradilo, a eventualni viškovi i štednja koristila se za napredak i korak više. Trenutno se koristi sasvim suprotna filozofija i traži se sve odmah i plaća se na dug i na rate. Tako funkcionira cijelo tržište novca i ekonomija. Relativno nestabilno tržište rada i novčanih sredstava dovelo je do situacije da je se manje kreditno sposobnih ljudi, pa se ljudi okreću drugim opcijama kako doći do novca. Zajam na ruke definitivno je jedna od opcija ako niste kreditno sposobni za dobiti kredit ili pozajmicu od banke. Zajam na ruke zatražit ćete od svojih ukućana, rodbine, prijatelja i trećih osoba koje daju zajmove na ruke.

Zajam na ruke od rodbine i prijatelja

Zajam na ruke najspretnije i najsretnije je tražiti od rodbine i prijatelja. Nekako je najsigurnije i najlakše, ako niste u situaciji dobiti kredit u banci ili online, zajam na ruke uzeti od roditelja ili rodbine, jer ćete relativno lako objasniti situaciju i razlog zbog kojeg vam treba pozajmica. Naravno vjerovatno vaša rodbina već zna vašu situaciju pa ćete ih lakše uvjeriti da vam na kraju novce i daju. Također, vi ćete znati i od koga posuđujete novce i koje su njegove ili njihove mogućnosti. Kada tražite zajam od bliskih ljudi, važno je da svrha zajma bude realna i da to jasno kažete. Nikada novac ne posuđujte za gluposti i iznose koje ne možete vratiti. Novac tražite uvijek osobno, u četiri oka jer bilo koji drugi način, pozivom ili porukama, biti će neozbiljan i teško ćete dobiti novac. Ista stvar je ako ste vi osoba koja daje novac. Dobro procjenite osobu koja vas traži novac, za što joj treba i koliko. Ovdje će opće mišljenje koje netko ima o vama utjecati, pa novac uvijek tražite od osoba koje ste “zadužili” nekom uslugom i dobrim odnosom.

Zajam na ruke i što izbjegavati

Kada uzimate zajam na ruke nekoliko je bitnih stvari na koje morate pripaziti. Ne treba posebno napominjati da ako uzimate zajam na ruke od trećih osoba, na kamatu, uvijek ispoštujte svoju obavezu i na vrijeme. Ako ne ispoštujete možete doći do problema, jer će se vaš dug povećati. Kada su rodbina i prijatelji u pitanju, ovdje također ispoštujte svoj dio dogovora. Ako ne budete korektni, ovdje vas vjerovatno neće dočekati povećanje duga, jer niste novac posudili na kamatu, međutim narušit ćete odnos sa bliskom osobom. To je svakako vrijednije od bilo kojeg novca, pa to svakako izbjegnite. Ako se i nađete u problemu sa vraćanjem pozajmice, bliskim osobama lako ćete objasniti situaciju i naći zajedničko rješenje. U slučaju da vi dajete novac, uvijek posudite onaj iznos koji vama nije neophodan, kako bi se zaštitili u trenutku kada osoba koja je od vas posudila novac, prestane vraćati pozajmicu. U svakom slučaju treba biti oprezan, jer osim novca uglavnom je na kocki i međuljudski odnos, koji ne vrijedi uništiti zbog novca.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (670 ocjena)