Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gotovinski zajam

Gotovinski zajam od banaka

Treba vam gotovinski zajam i to brzo jer želite nešto kupiti? Gotovinski zajam možete dobiti najbrže u svojoj matičnoj banci, ali i u drugim bankama. Čak i banke u kojima niste klijent, odnosno nemate otvoren tekući račun sa stalnim primanjima otvorene su za mogućnost davanja zajmova.

Ukoliko se odlučite za traženje zajma od banke provjerite u nekoliko banaka koje uvjete nude. Banke uglavnom nude slične uvjete što se kamata tiče, rokova otplate i sigurnosnih jamstava. Sve ovisi koji iznos zajma tražite tako će vam banka složiti ponudu. Manji iznosi su uglavnom od 1000 do 4000 EUR pri čemu su rokovi otplate kraći i kamate povoljnije.

Treba vam više od 4000 EUR ili želite dizati zajam sa valutnom klauzulom, to jest dignuti zajam u eurima banke vam mogu ponuditi i tu varijantu. Što je veći iznos svaka banka će biti opreznija i tražiti dokumentaciju. Banke uobičajeno traže potvrde o stalnim primanjima i potvrde poslodavca o prosjeku vaših primanja. Bankama je ta informacija potrebna kako bi procijenila vašu kreditnu sposobnost i mogućnost otplate zajma koji vam daje.

Gotovinski zajam bez potvrde o plaći

S obzirom da banke traže određenu dokumentaciju, između ostalog potvrdu poslodavca o plaći. Gotovinski zajam vam treba hitno i ne možete čekati da prođu sve bankovne procedure i skupljanje dokumentacije, postoji rješenje za vas.

Tvrtke koje se bave kreditiranjima odobravaju gotovinski zajam u nekim situacijama vas neće tražiti potvrdu o plaći. Na taj način ćete izbjeći složeni i dugotrajni postupak koji banke zahtjevaju. Uglavnom se kod takvih zajmova radi o malim iznosima koje te tvrtke odobravaju sa rokom otplate do 18 mjeseci.

Na internet stranicama online možete pronaći jako puno tvrtki koje se bave davanjem zajmova po povoljnim uvjetima. Savjetujemo da prikupite nekoliko ponuda jer iako te tvrtke imaju slične uvjete na financijskom tržištu moguća su neka odstupanja koja će vama više odgovarati. Obratite pažnju da li su kamate fiksne ili promjenjive, odnosno da li je zagarantiran iznos anuiteta koji mjesečno otplaćujete. Ako u ugovoru stoji da je iznos anuiteta nepromjenjiv kamate su fiksne. Rok otplate prilagodite svojim mogućnostima otplate kako vam rata otplate u svom iznosu ne bude prevelika u odnosu na primanja koja imate.

Gotovinski zajam ako ste u blokadi

Treba vam gotovinski zajam, ali tekući ili žiro račun u banci vam je u blokadi? Postoji rješenje i za vašu situaciju. Iako je vaš račun blokiran jer ste možda trenutno nezaposleni zbog izvanrednog otkaza.

Pronašli ste tvrtku koja je voljna dati vam gotovinski zajam da prebrodite period dok ne nađete novi posao i preživite svakodnevnicu. Možete dogovoriti sa tvrtkom da vam isplati zajam na zaštićeni račun. Zaštićeni račun je poseban račun koji ne može bit predmet blokade. Zaštičeni račun je namijenjen za primanja građana za egzistencijalne potrebe.

Potrebno je da dogovorite sa bankom otvaranje zaštićenog računa i informirate banku da će vam na taj račun doći zajam i objasnite za što vam treba taj novac. Bankama nije u interesu da vam uzme taj novac jer će vas time dovesti u još goru situaciju nego što ste bili prije dizanja zajma. Banka otvarajući zaštićeni račun će pristati na to da vam pomogne naročito ako vam novac treba da podmirite dugove ili uložite u poduzetništvo i tako otvorite mogućnost novih zarada.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (592 ocjena)