Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zaba umirovljenički krediti

Kakvi Zaba umirovljenički krediti postoje

Zaba umirovljenički krediti nikada nisu bili lakši za realizirati. Tom trendu prethodile su brojne promjene na tržištu rada i na financijskom tržištu. Sve je više dostupnog novca na tržištu i sve je veći broj zajmodavaca, pa se sa porastom konkurencije dogodila povoljna situacija za klijente i ljude koji posuđuju novac. Nekada je bilo nemoguće dobiti pozajmicu ljudima starije životne dobi. Sada se situacija promjenila pa će svi oni koji su pri kraju radnog odnosa i umirovljenici lako realizirati pozajmice. Ako ste umirovljenik pozajmice možete realizirati online od raznih dostupnih zajmodavaca ili u bankama. Jedna od banaka koja je otišla najdalje sa ponudom je Zagrebačka banka. U Zagrebačkoj banci, ako ste umirovljenik možete realizirati pozajmicu ili gotovinski kredit u iznosima do 300 000 kn. Također u ponudi su i takozvani Zaba umirovljenički krediti. Umirovljenički krediti i pozajmice nešto su manjih iznosa, ali opet dovoljnih za razne potrebe, putovanje, lijekove i sl.

Gotovinski Zaba umirovljenički krediti

Kao što smo napisali, umirovljenici koji su klijenti Zagrebačke banke na izbor imaju dvije opcije kada su pozajmice i krediti u pitanju. Klasični gotovinski Zaba umirovljenički krediti i pozajmice i specijalne umirovljeničke pozajmice i krediti. Gotovinski Zaba umirovljenički krediti mogu se ostvariti na način da ste kreditno sposobni i da i trenutku zadnje rate pozajmice ne budete stariji od 72 godine. Iznos ovih pozajmica idu i do 300 000 kn, sa rokom otplate do 10 godina. Dakle pozajmicu na rok od 10 godina možete ugovoriti najkasnije u 62. godini života. Bankar će obraditi vaš zahtjev i procjeniti kreditnu sposobnost. Vaša kreditna sposobnost najviše ovisi o visini vaše mirovine i godinama starosti. Kamatne stope kod ovakvih pozajmica su 5, 20 posto uz ugovaranje osiguranja isplate kredit i 6, 85 posto bez ugovaranja osiguranja. Dobra stvar je što vam Zagrebačka banka neće naplatiti naknadu za obradu zahtjeva, što prije nije bio mali novčani iznos, pa ćete dosta novca uštedjeti zbog toga.

Specijalni Zaba umirovljenički krediti

Osim gore navedenih klasičnih Zaba umirovljenički krediti novost su na tršištu novca i u ponudi Zagrebačke banke. Specijalni Zaba umirovljenički krediti namjenjeni su isključivo umirovljenicima. Umirovljenički kredit odobrava se svim umirovljenicima do 78. godine života i to bez instrumenata osiguranja. Ovdje treba naglasiti da se kredit ugovara na način da zadnja mjesečna rata na naplatu ne može doći nakon vašeg 78. rođendana. Naravno kredit mogu realizirati umirovljenici koji su prijavljeni u Hrvatskoj i zadovoljavaju traženu kreditnu sposobnost, visinom svoje mirovine. Ova vrsta kredita isplaćuje se u eurima, a prednost je što nema naknade za obradu kredita. Iznosi koji se mogu dobiti ovakvim kreditima kreću se od 75 EUR do 4000 EUR, sa rokom otplate do 18 mjeseci. Također kredit možete ugovoriti čak i ako primate inozemnu mirovinu. U svakom slučaju Zagrebačka banka pripremila je za vas razne opcije, a u odabiru najbolje pomoći će vam stručni i vrhunski bankari. Otplatni plan birajte razumno kao i iznos kredita.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (661 ocjena)