Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Umirovljenički krediti

Umirovljenički krediti pomoći će vam da lakše proživite stare dana. U dobi kada je čovjek često ograničen što zbog bolesti što zbog starosti najmanje što mu je potrebno jesu nepodmireni računi. Kako bi ste takvim i sličnim situacijama stali na kraj, za vas smo pokrenuli uslugu umirovljenički krediti. Ove kredite mogu zatražiti svi umirovljenici do 80 godina starosti. Umirovljenički krediti isplaćuju se u maksimalnom iznosu od 4000 EUR u gotovini direktno na tekući račun umirovljenika.

Umirovljenički krediti za sve vrste umirovljenika

Bez obzira imate li mirovinu na staž, invalidsku mirovinu, vojnu ili neku drugu možete nam se obratiti za financijsku pomoć osjećate li da vam je ona potrebna. Prednost naših usluga leži u njihovom jednostavnosti i brzini odobravanja. Poslujemo isključivo online i to je jedan od razloga zašto smo tako dobri. Široka paleta inovativnih usluga omogućava svakom klijentu da odabere novčani iznos i period vračanja kredita onako kako njemu najviše odgovara.

Umirovljenički krediti su kratkoročna usluga financiranja

Ne samo umirovljenički krediti nego i sve druge naše usluge su kratkoročne što vam ide u prilog. Mogućnošću otplate kredita ili zajma novca od 15 do 150 dana imate priliku brzo otplatiti dugove. Na taj način pruža vam se prilika da se u relativno kratkom vremenskom periodu potpuno financijski oporavite. Isto tako zatrebate li u budućnosti ponovno novčanu pomoć, uvijek nam se možete s povjerenjem obratiti.

Prednost koju imaju umirovljenički kredit:

Umirovljenički krediti kod nas imaju niz prednosti. Prije svega to je brzina odobravanja kredita i jednostavan zahtjev kojim možete zatražiti kredit. Sve ide putem interneta tako da se ne morate micati iz kuće ili stana. Naša usluga uštedit će vam vrijeme i novac. Kako bi ste digli umirovljenički kredit ne tražimo vas potvrde od javnih bilježnika, izvatke iz banaka. Ako zadovoljavate minimalne uvijete koje smo za vas postavili odobrit ćemo vam umirovljenički kredit unutar 24 sata. Skup, te ujedno relativno često i težak život hrvatskih umirovljenika današnja je svakodnevnica. Biti u mirovini nije nimalo jednostavno. Slabe penzije jedva da su dovoljne za plaćanje osnovnih životnih potreba. Želite si priuštiti nešto više, o tome možete samo sanjati. Zato smo za vas pokrenuli uslugu kredita za umirovljenike kojima nastojimo pomoći svima onima kojima je to potrebno.

Umirovljenički krediti su sigurni i diskretni

Bez obzira za što vam je novac potreban, nikada nam se radi toga nećete morati pravdati. Svojim korisnicima ne postavljamo privatna pitanja niti nam nije u interesu da znamo na koga i na što troše svoj novac. Tvrtka smo s višegodišnjim iskustvom u financiranju u cijeloj Europ. Poslujemo s preko 2 000 000 zadovoljnih klijenata koji svakodnevno koriste naše usluge i kojima smo uvijek spremni pomoći i ponuditi usluge kao što su umirovljenički krediti, te druge vrste financiranja. Profesionalni pristup i iskustvo u financiranju omogućava nam da svojim klijentima pružimo sigurnu, brzu i profesionalnu uslugu zajma novca. Obratite nam se s povjerenjem jer mi gradimo poslovanje na obostrano zadovoljstvo!

         
Ocjena: 4.7 / 5 (565 ocjena)