Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zaba krediti nenamjenski

Zaba krediti nenamjenski, vrsta kredita

Poput mnogih od nas zasigurno ste se barem jednom u životu našli u situaciji gdje niste imali dovoljno financijskih sredstava za nešto što želite. Svakome od nas se dogodi da nas nekada sustigne manjak novaca, i često si postavimo pitanje što ćemo sada. Kako vam se ta situacija ne bi ponovila, ili kako bi ste se izvukli iz te situacije Zaba krediti nenamjenski će vam brzo omogućiti da dođete do rješenja. Uz nenamjenske kredite možete već danas krenuti u laganu realizaciju vaših planova i ideja. Zaba krediti nenamjenski je najbolja opcija nenamjenskog kredita. Zaba u ponudi ima pregršt opcija vezano za kredite koji su pristupni svim slojevima građanstva. Kakva je to vrsta nenamjenski kredit? To je gotovinski kredit koji nema specifičnu namjenu, to znači da ga možete iskoristiti u bilo čemu i za bilo koju situaciju. Bilo da je riječ o putovanju, uređenju i adaptaciji vašeg doma, kupnji novog auta, nenamjenski kredit vam sve to može omogućiti.

Zaba krediti nenamjenski, realizacija kredita

Zaba krediti nenamjenski su dostupni za sve građane koji su kreditno sposobni, status klijenta nije bitan pri dizanju ovog kredita, što je još jedan plus. Zaba vam nudi nenamjenski kredit u eurima, i nema naknade za obradu samog kredita. Koje su još dodatne pogodnosti Zaba krediti nenamjenski? Brža i jednostavnija realizacija što je jako bitno kada vam je potreban hitan novac. Zaba vam nudi isplatu kredita na račun što prije nakon provjere vaše kreditne sposobnosti. Sam proces dogovaranja ovog kredita je također brz i jednostavan, sve što morate je znati iznos koji želite i rokom otplate koji želite. Zaba će vam reći koja vam je dokumentacija potrebna za realizaciju kredita, i nakon svega toga preostalo vam je samo čekati odobrenje kredita i isplatu. Preporučili bi vam da si instalirate aplikaciju m-zaba kako bi u svako trenutku sve svoje račune, kredite, isplate i dugovanja imali na jednom mjestu, a to je doslovno na vašem dlanu.

Zaba krediti nenamjenski, ugovaranje kredita

Ugovaranje Zaba krediti nenamjenski je isti kao i svaki kredit. Potrebno je da znate što želite. Morate znati iznos koji želite podići, rok otplate koji bi vam okvirno odgovarao. S tim informacijama je najbolje otići privatno u Zabu i zatražiti osobnog bankara koji će sjesti i proći s vama sve što morate znati vezano za kredit. Bankar će s vama proći sve, od rokova otplate do kamata te vam dati uvid u analizu koju on smatra da je najbolje rješenje za vas. Naravno, vi ne morate prihvatiti njegovo mišljenje i možete slobodno reći ako vam nešto nije u redu i ako vam je nešto draže na neki drugi način. Naveli smo već kako je Zaba krediti nenamjenski kredit koji se može iskoristiti za bilo što, tako da ovdje nećete čuti pitanje za što dižete kredit, a ako vam i pitanje bude upućeno ne morate nužno lagati da bi ste ga dobili. S nenamjenskim Zaba kreditom imate zaista bezbroj mogućnosti na što možete potrošiti novce, ali budite svjesni otplate. Ugovorite već danas svoj nenamjenski kredit i počnite ostvarivati svoje ideje, ili želje.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (615 ocjena)