Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gotovinski kredit

Gotovinski kredit zaba

Želite podignuti gotovinski kredit, ali ne znate koji? Pročitajte ovaj tekst i saznajte što je to gotovinski kredit zaba i možda će vama tada biti lakše odabrati koje gotovinske kredite želite. Zagrebačka banka nudi jednu od najmanjih fiksnih kamatnih stopa na gotovinske kredite koje daje. Ona iznosi 5,20 % tijekom cijelog vremenskog roka otplate dobivenog kredita.

Gotovinske kredite zaba možete ugovoriti direktno u bilo kojoj poslovnici Zagrebačke banke, ali isti taj kredit možete ugovoriti i uz pomoć digitalne aplikacije. Uz pomoć te aplikacije u svega nekoliko koraka možete zatražiti i dobiti kredit. Zagrebačka banka, isto tako tijekom obrade vašeg zahtjeva ne zaračunava nikakvu naknadu za tu istu obradu.

Na Internet stranici Zagrebačke banke možete vidjeti reprezentativni primjer gotovinskog kredita i uz pomoć toga okvirno saznati kako će vaš gotovinski krediti izgledati. Ukoliko imate još pitanja vezana za dobivanje gotovinskog kredita u Zagrebačkoj banci, slobodno se obratite djelatnicima te bankei to na nekoliko načina. To može biti direktno u poslovnici, putem elektroničke pošte ili pak pozivom na broj telefona koji služi za informiranje korisnika.

Gotovinski kredit u eurima

Raiffeisen banka svojim korisnicima nudi opciju gotovinski kredit u eurima. S obzirom da će Hrvatska u dogledno vrijeme uvesti euro kao službenu valutu, sve više ljudi razmišlja o opciji dizanja gotovinski kredit u eurima. Naime, to je jako stabilna i jaka valuta te pruža sigurnost korisnicima gotovinskih kredita u eurima. Najveći iznos gotovinskog kredita u eurima u Raiffeisen banci iznosi 40. 000 eura.

Na gotovinske kredite zaračunava se jedna od dvije kamatne stope. Ukoliko ste korisnik usluga Raiffeisen banke, onda je za vas kamatna stopa 5%, a ako ste korisnik usluga neke druge banke, onda je za vas kamatna stopa 5, 5%. Rok otplate se može ugovoriti minimalno na jednu godinu, a maksimalno na sedamnaest godina, ukoliko je kredit veći od 2. 700 eura.

Ako je kredit manji od 2. 700 eura, tada maksimalni rok otplate iznosi sedam godina. Gotovinske kredite možete ugovoriti direktno u poslovnici ili putem online aplikacije. Za dogovaranje kredita potrebna vam je određena dokumentacija, točnije osobna iskaznica, podaci o vašim mjesečnim troškovima te ukoliko imate druge financijske namete, obavezno to navedite u svojoj prijavi.

Gotovinski kredit u Erste banci

Gotovinski kredit u Erste banci savršeni je izvor rješenja svih vaših problema, ali i izvor koji će omogućiti da se svi vaši snovi i želje ostvare. Uz gotovinski kredit u Erste banci možete olakšati svoj život. Navedeni kredit je nenamjenski i slobodni ste ga trošiti na sve što poželite. Kredit možete ugovoriti direktno sa bankovnim djelatnikom u poslovnici ili na Internet stranici Erste banke, gdje morate popuniti online zahtjev.

Traženje kredita uz pomoć online zahtjeva oslobađa vas plaćanje naknade za obradu kredita. Ukoliko se vaša financijska mogućnost iznenada poboljša i ako mislite da možete kredit otplatiti prije ugovorenog roka, slobodno to napravite jer za to nećete morati platiti troškove prijevremene otplate, kao kod nekih drugih banaka. Navedeni krediti namijenjeni su i umirovljenicima, koji najteže dolaze do takvih kredita zbog svoje životne dobi, ali i zbog malih novčanih primanja.

Umirovljenicima, prilikom ugovaranja ovog kredita, ne treba jamac ni depozit. Za dobiveni kredit zaračunava im se fiksna kamatna stopa tijekom cijelog razdoblja otplatnog roka. Gotovinski krediti dostupni su u eurima.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (578 ocjena)