Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 11.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zaba krediti

Zaba krediti – krediti s najpovoljnijim uvjetima

Zaba krediti omogućuju vam da nikad brže dođete do dodatnih financijskih sredstava koji će vam pomoći u ostvarenju  vaših snova i planova. Zaba ima u ponudi razne varijacije kredita koji su dostupni za građane svih dobi te za manja, srednja i veća poduzeća. Zaba kredit ima najpovoljnije uvjete zbog čega se mnogi ljudi odluče za njih. Njihovi krediti su namijenjeni za sve kojima je potreban dodatan izvor novca. Možete ga koristiti u bilo koje svrhe, bilo da morate podmiriti prošla dugovanja, preurediti vašu kuću ili si poboljšati vašu financijsku stabilnost.

Zaba krediti – dostupno za građane i poduzetnike

Zaba kredit mogu ugovoriti svi punoljetni građani koji imaju redovna mjesečna primanja te su kreditno sposobni.  Zaba krediti su namijenjeni za financiranje poduzeća te za obične građane kojima su potrebna dodatna financijska sredstava. Za građane imate na ponudi gotovinski, stambeni, hipotekarni, turistički te lombardni krediti. Gotovinski kredit možete koristiti za bilo koju svrhu gdje vam treba više novca, kao što su kupovina novog automobila, uplaćivanje putovanja ili rješavanje školskih troškova. Stambeni kredit je idealna solucija ako biste htjeli preurediti vaš životni prostor, obnoviti staru kuću ili si pak želite kupiti novi stan. Turistički kredit je savršena opcija za sve iznajmljivače apartmana ili kuća koji bi htjeli se pripremiti za novu turističku sezonu s najboljom ponudom i spremni dočekati svoje goste. Za male poduzetnike te srednja i velika poduzeća imate na ponudi posebne Zaba kredite koji će vam omogućiti financiranje kupovinu novih strojeva, obnovu poslovnog prostora te daljnje poslovanje.

Zaba krediti – zatražite svoj kredit online

Svoj Zaba kredit možete zatražiti i online putem obrasca za prijavu kojeg možete pronaći na njihovoj web stranici.  Na taj način su omogućili svojim klijentima da nikada brže i jednostavnije dođu do kredita bez potrebe odlaska u poslovnicu Zaba banke. Zna se koliko stresno može biti procedura ugovaranja kredita i koliko dokumentacije morate pritom skupiti. To nije slučaj za Zaba krediti koji su vam dali mogućnost da veći dio procedure obavite iz vlastite udobnosti vašega doma. Sve što morate napraviti je popuniti njihov jednostavni obrazac sa svojim osobnim podacima i odabrati koji vam kredit tre3ba te koliko iznos i vremenski rok otplate treba i odgovora. Po završetku procesa ćete dobiti povratne informacije iz banke. Zaba kredit je idealna solucija kada vam pod hitno treba novac, a nemate od koga posuditi ili vam je neugodno ih pitati za novac. Ujedno kredit možete koristiti za financiranje putovanja, studiranje, preuređenje doma ili pokretanje posla.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (591 ocjena)