Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Umirovljenički krediti PBZ

Umirovljenički krediti PBZ, potreba za kreditom

Potrebe za kreditima i raznim ulaganjima ne prestaju tijekom cijelog našeg života, pa tako ni u mirovini. Iako nažalost mnogi umirovljenici u Hrvatskoj žive s ispod prosječnom mirovinom, nekako uspijevaju kako bi se popularno reklo „spojiti kraj s krajem“. Nikada ne znate kada se može pojaviti potreba za kreditom i za što će vam trebati kredit, zato je PBZ banka spremno u ponudu kredita uvrstila Umirovljenički krediti PBZ kako bi se umirovljenici s povjerenjem mogli obratiti PBZ banci ako dođe do potrebe za kreditom. Pitate su koji su razlozi da umirovljenici dižu kredit? Postoji mnogo razloga, baš kao i mladi i naši stariji sugrađani ponekad uvide potrebu za kreditom, bilo da je riječ o pokrivanju nekog troška, kupnji novog auta, preuređenju životnog prostora itd. Mirovina ne znači financijsku stabilnost, i nažalost svi mi znamo kako većina umirovljenika se bori s podmirenjem osnovnih životnih potreba iz dana u dan. Iz raznih financijskih potreba su upravo nastali krediti koji su fokusirani na umirovljenike, i upravo tako je nastao i umirovljenički krediti PBZ.

Umirovljenički krediti PBZ, ponuda kredita

Umirovljenički krediti PBZ nude povoljne uvjete kamatne stope i brojne druge pogodnosti, također nude fleksibilnost što znači da vi sami možete odabrati valutu u kojoj želite isplatu i sami određujete datum i način otplate kredita, dodatne pogodnosti su realizacija kredita u eurima za umirovljenike bez jamca ili depozita. Na web stranici PBZ-a pod Nenamjenskim kreditom za umirovljenike naći ćete razlog zašto će vam se ovaj kredit svidjeti. Prvo će vam biti prikazana mogućnost prilagodbe vašeg budućeg kredita. Što to znači? Umirovljenički krediti PBZ vam nudi da sami izaberete iznos kredita, minimalni iznos je 400 eura a maksimalni iznos je 4000 eura. Odmah ispod iznosa kredita stoji vrsta kamatne stope koja je u ovome kreditu određena kao fiksna. Nakon toga možete sami odrediti rok otplate koji je minimalno 13 mjeseci a maksimalno 60 mjeseci. PBZ vam automatski izračuna i napravi izračun za otplatu kredita u jednakim mjesečnim anuitetima. U doslovno 5 minuta možete si sami okvirno složiti kredit prije nego zatražite banku kredit. Vaš izračun kredita se sastoji od mjesečnog anuiteta, iznosa kredita kojeg ste odabrali, ukupnog iznosa za otplatu, rok otplate koji ste odabrali, kamatne stope, efektivne kamatne stope, i naknadu za obradu kreditnog zahtijeva.

Umirovljenički krediti PBZ, odluka o kreditu

Odlučili ste se za Umirovljenički krediti PBZ, tj. Za nenamjenski kredit za umirovljenike, što dalje? U realizaciji će vam se spomenuti navedeno: ovo je nenamjenski kredit u iznosu od 400 eura do 4000 eura, rok otplate je maksimalno 5 godina, ugovaranje otplate u ratama vam omogućuje bržu i jednostavniju otplatu kredita i manji su troškovi po kamati. Tko sve mogu biti korisnici Umirovljenički krediti PBZ? Osobe koje imaju prebivalište u Republici Hrvatskoj sa stalnim mjesečnim mirovinama. Osobe koje imaju stalnu mjesečnu mirovinu u inozemstvu na transakcijskom računu u PBZ banci. Osobe sa stalnim mjesečnim inozemnim mirovinama na računima drugih banaka a ne nužno Pbz-a, moraju imati dokaz da imaju kreditno sposobnog dužnika koji je državljanin Republike Hrvatske s prebivalištem u Hrvatskoj i redovnim mjesečnim primanjima. Za sve dodatne informacije o tome što vam je sve od papirologije potrebno za dizanje kredita možete se obratiti stručnom timu PBZ banke uživo, ili putem telefona.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (533 ocjena)