Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Nenamjenski kredit

Što je nenamjenski kredit

Svi imamo jedinstvene financijske potrebe ili uobičajene situacije koje moramo riješiti na brz i učinkovit način. Ako sumnjate u odabir vrste zajma, a istodobno želite osigurati brz pristup novcu, nenamjenski kredit savršeno je rješenje. Ova vrsta kredita osigurava brz pristup novcu i pokrivanje nepredviđenih događaja. Jednostavnost dobivanja odobrenja doista je sjajna ako usporedimo neke druge kreditne ponude koje uključuju puno više dokumentacije i čekanja. U kojim je situacijama najbolje podnijeti zahtjev za nenamjenski kredit i u koju svrhu se sredstva mogu koristiti? Naime, nenamjenski krediti mogu se koristiti za pokrivanje manjih neplaniranih troškova, za plaćanje većih računa. Također su vrlo korisni u slučaju nepredviđenih događaja kao što su popravak automobila, odlazak na put, kupnja uređaja i slično. Većina nenamjenskih kredita uključuje otplatu do 365 dana, što je velika prednost u odnosu na ostale kreditne linije iz širokog spektra ponuda zajmodavaca. Odlikuje ih minimalni postupak, a online prijava je najbolje rješenje.

Pogodnosti koje nudi nenamjenski kredit

Nenamjenski kredit danas se široko koristi jer je lako dostupan i može pomoći u rješavanju bilo kakvih financijskih troškova ili za dodatnu podršku. Budući da je riječ o vrlo isplativoj opciji, niske kamatne stope, lako otplata, za mnoge je to najbolji izlazak iz trenutnih problema. Svrha nenamjenskog kredita je pomoći svima koji se suočavaju s određenim životnim poteškoćama. Važno je razumjeti da oblik kredita obično podrazumijeva manju količinu novca i kraći rok otplate, zbog čega je jedna od prikladnijih alternativa. Prijava je moguća putem interneta ili u poslovnici i vrlo je jednostavna. Sve što trebate je imati pristup internetu, navesti željeni iznos i rok otplate u kojem želite vratiti posuđena sredstva. Dakle, nema neugodnih pitanja, što znači da ne morate navesti svrhu ili razlog kako ćete potrošiti dobiveni novac. Ova vrsta kreditne linije razlikuje se od stambene ili druge vrste kredita jer se sredstva mogu koristiti prema potrebama klijenta. Osim što je u potpunosti prilagođen potrebama korisnika, nenamjenski kredit omogućuje i jednostavan pristup traženom iznosu i jednostavnu otplatu.

Nenamjenski kredit prilagođen je najvažnijim financijskim ciljevima

Danas je sve više mogućnosti uz pomoć kojih se financijski problem može lako riješiti. Nenamjenski kredit jedan je od najpopularnijih na tržištu jer se brzo odobrava, a sredstva se nalaze na tekućem računu za 15 minuta od podnošenja zahtjeva. Dokumentacija je svedena na najmanju moguću mjeru, a cijeli postupak može se obaviti putem interneta. Građani s redovnim primanjima, umirovljenici i svi koji udovoljavaju općim uvjetima kreditiranja mogu se prijaviti za nenamjenski kredit. Na web mjestu banke ili zajmodavca treba poslati zahtjev s navedenim podacima i pričekati odobrenje. Vrijeme potrebno za isplatu sredstava kredita ovisi o tome je li zahtjev podnesen na početku radnog dana, a u tom slučaju to je samo 15 minuta. Ako ste se odlučili za nenamjensku vrstu kredita, uvijek imajte na umu da se odobrena sredstva vraćaju u roku od godinu dana. Iako je razdoblje otplate relativno kratko, karakteriziraju ga transparentni uvjeti i pristup sredstvima kada su vam najpotrebnija.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (622 ocjena)