Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Turistički krediti

Turistički krediti, što je turistički kredit

Ime turistički krediti zvuči primamljivo, iako mislite da je vjerojatno stvoren za ljetovanje, imate pomalo pravo. Turistički krediti nisu za godišnji odmor i ljetovanje baš u potpunosti, iako ima i takav vid kredita. Turistički kredit je kredit koji omogućuje uspješnu turističku sezonu. Namjena turističkog kredita je prvenstveno kupnja ili izgradnja kao i mogućnost adaptacije, nadogradnje i rekonstrukcije nekih turističkih kapaciteta poput; Hostela, apartmana, soba za odmor, kampova, sportskih i drugih objekata kao i njihovo uređenje i sve to u svrhu turističkog iznajmljivanja. Ako ste ikada željeli postati iznajmljivač ili baviti se turizmom na ovaj način, tada vam je turistički kredit neophodan Želite li vi biti jedni od onih koji u novoj turističkoj sezoni dočekuju strane goste s najboljom ponudom? Želite li možda na vašem postojećem apartmanu promijeniti neke stvari, modernizirati ih? Ili želite možda krenuti od nule i sagraditi si nešto svoje vezano za turizam? Nebitno što željeli, turistički kredit vam može sve to omogućiti.

Turistički krediti, prednosti kredita

Naravno, razne banke nude razne tipove turističkih kredita. Turistički krediti, koja je njihova prednost? U primjeru ćemo navesti zašto bi trebali razmotriti turistički kredit ako se želite baviti turizmom: Turistički krediti imaju fiksnu kamatnu stopu koja je ista tijekom cijelog razdoblja otplate, isplaćuje se u eurima i to 50% gotovinskom isplatom na račun a 50% na temelju dokumentacije, odobrava se bez naknade za obradu zahtjeva, odobrava se bez založenog prava na nekretninu, zahtjev mogu predati i nezaposleni klijenti banke ali ostvaruju dohodak od iznajmljivanja. Turistički kredit ponuda će varirati od banke do banke i nije nužno da će svaka banka imati navedene prednosti. Prije odluke o turističkom kreditu bitno je razmotriti više opcija i više banaka, te se onda odlučiti koja ponuda je najbolja i koja vama osobno najviše odgovara kako bi ste postali dio turizma. Turistički kredit se može dobiti i putem kreditnih agencija, ali bez navedenih pogodnosti koje nude određene banke.

Turistički krediti, druga vrsta turističkog kredita

Razne kreditne agencije pod turistički krediti uvrštavaju i kredit za odmor. Pitate se što je to? Znate kako vam često nedostaje novaca nakon ljetovanja, upravo iz potrebe kako vi ne bi išli u minus napravljen je kredit koji se može podići kako bi vi imali što bezbrižnije ljetovanje. Vi sastavite plan troška vašeg godišnjeg odmora i sukladno tome zatražite turistički kredit za ljetovanje. Ovi turistički krediti su vid kreditne usluge namijenjen za godišnje odmore, spadaju u neprikladnu kreditnu uslugu što znači da je rok njegove otplate kraći i manji su novčani iznosi koje možete zatražiti. Nenamjenski su, to podrazumijeva da pokrivaju neplanirane rashode i troškove koji vam se mogu dogoditi tijekom ljetovanja. Ovo je ekonomičan kredit koji je dostupan većinom za sezonu ljetovanja. Bilo da trebate turistički kredit za sudjelovanje u sezoni ili turistički kredit za odmor, opcije su vam ili banka ili kreditne agencije. Ljeto se bliži i kao i uvijek svi se već lagano veselimo odlasku na moru i željenom odmoru.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (536 ocjena)