Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 12.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit za ljetovanje

Trebaju vam krediti za ljetovanje?

Svjesni smo sve teže životne egzistencije. Cijele dane žurimo i radimo kako bi smo sebi i svojoj obitelji osigurali nužno potreban odmor. To je često stresno i bezizgledno. Želja da se odmaknemo od stvarnosti i otputujemo na jedno od mnogih odredišta za ljetovanje vrijedna je svakoga truda. Olakšajte si situaciju jednim od naših povoljnih kredita bez suvišne papirologije, oduzimanja vremena i stresa. Otputujte bezbrižno neopterećeni ratom kredita jer se rata prilagođava vama. Ljeto donosi blagodati koje želimo upotpuniti mnogim sitnicama, stvarima kojih se odričemo cijele godine. S nama ne razmišljajte o tome da li ćete si moći priuštiti romantičnu večeru u nekom restoranu ili o nezaboravnom izletu na neki od otoka. Ljetujte opušteno, bez financijskih kočnica koje nam uvijek uskraćuju mala zadovoljstva i sreću. Možda želite u neku daleku egzotičnu destinaciju koja će vam ostati u nezaboravnom sjećanju.

Život i radost čine male stvari! Uz našu pomoć budite bezbrižni i ovo ljeto učinite najljepšim do sada. Obratite se nama kao partnerima na obostrano zadovoljstvo. Možda želite ovo ljeto svoj dom učiniti ljepšim i udobnijim mjestom za život. I tu nam se obratite s povjerenjem. Naš kredit omogućit će vam da gradite, renovirate i uživate u svakoj preobrazbi vašeg životnog prostora. Bez obzira za koju životnu potrebu trebate financijsku pomoć uz nas uživajte bezbrižno u ovom i svakom sljedećem ljetu. Kao i pozajmica hitno, ovi krediti su kratkoročna usluga.

Kredit za ljetovanje do 4000 EUR

Ponekad je na ljetovanje vrlo teško otići, pogotovo vodite li sa sobom cijelu obitelj. Mjesečna primanja uskratit će vam potpuno zadovoljstvo koje možete doživjeti na godišnjem odmoru. Naši krediti za ljetovanje isplaćuju se jednokratno u gotovini s maksimalnim iznosom do 4000 EUR. Uživajte i ovo ljeto u suncu, moru i plaži s prijateljima i obitelji ne razmišljajući da li ćete imati dosta novca ili ne.

Na diskretan način do kredita za ljetovanje

Kod nas možete zatražiti kredit za ljetovanje s rokom otplate do 18 mjeseci. Svi krediti i ostale usluge financiranja dobivaju se potpuno diskretno, bez dijeljenja vaših podataka, te postavljanja neugodnih pitanja zbog koji bi vam moglo biti nelagodno. Ako ne želite da itko sazna da ste nam se obratili, mi smo pravi izbor za vas.

Zašto krediti za ljetovanje kod nas

Vodeći smo pružatelj financijskih mobilnih usluga u EU i svijetu. Zadovoljnim korisnicima putem interneta ili mobilnih uređaja nudimo diskretne i lako dostupne kredite za ljetovanje i slične instant usluge kratkoročnog financiranja.

Prepustite svoje povjerenje danas, jer gotovinu na tekućem računu možete imati za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Rezervirajte svoj smještaj i kartu na vrijeme uz brzikredit.com

         
Ocjena: 4.6 / 5 (598 ocjena)